Ухапшен због пријетњи Вучићу

Новосађанин Ђуро Тркуља ухапшен је након што је путем Тwиттера отворено пријетио смрћу предсједнику Србије Александру Вучићу и најављивао отмицу члана његове породице.

Србија 05.12.2018 | 13:53
Ухапшен због пријетњи Вучићу
"Блиц" незванично сазнаје да су пријетње упућене са профила @АгентСтрани, а полиција сумња да је корисник који стоји иза њега Ђуро Тркуља који је јуче ухапшен.

"Вучићу Александре, у мени не живи страх од тебе, чега сам сигуран да си свестан; Отићи ћу један корак даље кроз најаву да ће наредних дана нестати неко теби (породично и криминално) веома близак. Моја јединица не прави грешке", написано је на том Тwиттер налогу.

Аутор твитова је, како се наводи, највјероватније желио да остави утисак да иза њега стоји израелска тајна служба Мосад коју је често помињао у пријетњама Вучићу.

"Вучићу Александре, твој страх од мене (нас @ТхеМошадИЛ) је наравно оправдан. Свакога секунда док лично не станем пред тебе, живи у страху - како си судио биће ти суђено. Моја реч стоји", пише у другом твиту.

Аутор твитова је, како се наводи, пријетио и другим представницима власти, међу којима су директор Канцеларије за КиМ Марко Ђуриц и замјеник градоначелника Београда Горан Весић, а његово саслушање је било предвиђено за данас у Београду.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ја

05.12.2018 13:05

Овај и додик као да су близанци једини се боре за српски народ и сви им пријете...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пабло

05.12.2018 16:00

Сценарио ми познат. Поздрави свог кумашина Додика ;-).

ОДГОВОРИТЕ
Name

05.12.2018 21:51

ДА.ВУЦИЦУ.И.ТИ.НАРУЦУЈЕС..УБИСТВА.КАО.И.ДОДИК.ДОСКОЦИЦЕ.НЕКО.И.ВАМА..ТАКО.И.ТРЕБА

ОДГОВОРИТЕ