Uhapšen zbog prijetnji Vučiću

Novosađanin Đuro Trkulja uhapšen je nakon što je putem Twittera otvoreno prijetio smrću predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i najavljivao otmicu člana njegove porodice.

Srbija 05.12.2018 | 13:53
Uhapšen zbog prijetnji Vučiću
"Blic" nezvanično saznaje da su prijetnje upućene sa profila @AgentStrani, a policija sumnja da je korisnik koji stoji iza njega Đuro Trkulja koji je juče uhapšen.

"Vučiću Aleksandre, u meni ne živi strah od tebe, čega sam siguran da si svestan; Otići ću jedan korak dalje kroz najavu da će narednih dana nestati neko tebi (porodično i kriminalno) veoma blizak. Moja jedinica ne pravi greške", napisano je na tom Twitter nalogu.

Autor tvitova je, kako se navodi, najvjerovatnije želio da ostavi utisak da iza njega stoji izraelska tajna služba Mosad koju je često pominjao u prijetnjama Vučiću.

"Vučiću Aleksandre, tvoj strah od mene (nas @TheMošadIL) je naravno opravdan. Svakoga sekunda dok lično ne stanem pred tebe, živi u strahu - kako si sudio biće ti suđeno. Moja reč stoji", piše u drugom tvitu.

Autor tvitova je, kako se navodi, prijetio i drugim predstavnicima vlasti, među kojima su direktor Kancelarije za KiM Marko Đuric i zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, a njegovo saslušanje je bilo predviđeno za danas u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ja

05.12.2018 13:05

Ovaj i dodik kao da su blizanci jedini se bore za srpski narod i svi im prijete...

ODGOVORITE
Name

Pablo

05.12.2018 16:00

Scenario mi poznat. Pozdravi svog kumašina Dodika ;-).

ODGOVORITE
Name

Xh

05.12.2018 21:51

DA.VUCICU.I.TI.NARUCUJES..UBISTVA.KAO.I.DODIK.DOSKOCICE.NEKO.I.VAMA..TAKO.I.TREBA

ODGOVORITE