Рамос се брани: Пријетили ми причом о допингу!

"Током каријере сам прошао 250 до 300 допинг тестова", поручује Рамос.

Фудбал 25.11.2018 | 12:45
Рамос се брани: Пријетили ми причом о допингу!
Да ли је Серхио Рамос у својој крви имао недозвољену супстанцу током финала Лиге шампиона у Кардифу када је његов тим победио Јувентус?

С тим подацима у јавност изашао је немачки лист "Шпигл", у сарадњи са "Фоотбалл леакс", истог дана ју је демантовао Реал Мадрид, као и УЕФА, док је дан касније, након убедљивог пораза од Еибара, пред новинаре стао и главни оптужени.

"То је веома компликована ствар...", казао је Рамос за шпанске медије након што је оптужен за коришћење супстанци дексаметазон и бетаметазон.

"Морам да се огласим и да браним себе. Реаговаће и мој адвокатски тим против ових оптужби... Током каријере сам прошао 250 до 300 допинг тестова и никада нисам пао ни на једном, као што није било никаквих неправилности".

Супстанце које је уносио саме по себи нису недозвољене, пошто се ради о лековима који помажу код болова од упала, међутим оне МОРАЈУ да буду наведени у лекарском извештају.

Наводно, то се није десило, па је доктор Мадриђана преузео кривицу на себе.

"Знамо какав је то вид приче и медија... Претили су нам овим вестима пре месец и по дана. Када знаш истину, не плашиш се истине. Ово је само покушај да се упрља мој имиџ као човека и фудбалера", казао је бесни Рамос који није успео да покрене своју екипу на данашњем гостовању Еибару, ни ставом, ни дефанзивним реакцијама, чак ни головима којих је постигао 98 на 794 меча у каријери.

Многи сматрају да је деконцентрисаности Реала на данашњем мечу допринела и прича која се појавила 24 сата пред њихово гостовање у Примери.

"Када немате прави став, све је теже. Они су га имали и то се види у резултату", навео је Рамос након што је Реал изгубио већ пету утакмицу у домаћем првенству и тако додатно смањио своје шансе у борби за титулу.

Колико ће ово оставити трага на Реал и да ли ће Рамос заиста тужити "Шпигл", сазнаћемо у наредним недељама.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар