Ramos se brani: Prijetili mi pričom o dopingu!

"Tokom karijere sam prošao 250 do 300 doping testova", poručuje Ramos.

Fudbal 25.11.2018 | 12:45
Ramos se brani: Prijetili mi pričom o dopingu!
Da li je Serhio Ramos u svojoj krvi imao nedozvoljenu supstancu tokom finala Lige šampiona u Kardifu kada je njegov tim pobedio Juventus?

S tim podacima u javnost izašao je nemački list "Špigl", u saradnji sa "Football leaks", istog dana ju je demantovao Real Madrid, kao i UEFA, dok je dan kasnije, nakon ubedljivog poraza od Eibara, pred novinare stao i glavni optuženi.

"To je veoma komplikovana stvar...", kazao je Ramos za španske medije nakon što je optužen za korišćenje supstanci deksametazon i betametazon.

"Moram da se oglasim i da branim sebe. Reagovaće i moj advokatski tim protiv ovih optužbi... Tokom karijere sam prošao 250 do 300 doping testova i nikada nisam pao ni na jednom, kao što nije bilo nikakvih nepravilnosti".

Supstance koje je unosio same po sebi nisu nedozvoljene, pošto se radi o lekovima koji pomažu kod bolova od upala, međutim one MORAJU da budu navedeni u lekarskom izveštaju.

Navodno, to se nije desilo, pa je doktor Madriđana preuzeo krivicu na sebe.

"Znamo kakav je to vid priče i medija... Pretili su nam ovim vestima pre mesec i po dana. Kada znaš istinu, ne plašiš se istine. Ovo je samo pokušaj da se uprlja moj imidž kao čoveka i fudbalera", kazao je besni Ramos koji nije uspeo da pokrene svoju ekipu na današnjem gostovanju Eibaru, ni stavom, ni defanzivnim reakcijama, čak ni golovima kojih je postigao 98 na 794 meča u karijeri.

Mnogi smatraju da je dekoncentrisanosti Reala na današnjem meču doprinela i priča koja se pojavila 24 sata pred njihovo gostovanje u Primeri.

"Kada nemate pravi stav, sve je teže. Oni su ga imali i to se vidi u rezultatu", naveo je Ramos nakon što je Real izgubio već petu utakmicu u domaćem prvenstvu i tako dodatno smanjio svoje šanse u borbi za titulu.

Koliko će ovo ostaviti traga na Real i da li će Ramos zaista tužiti "Špigl", saznaćemo u narednim nedeljama.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar