Украјинци убили и појели полицајца

Отац и син из украјинског града Харкова убили су бившег полицајца (45), одрубили му главу, па дијелове његовог тијела скухали и појели.

Свијет 02.11.2018 | 14:20
Украјинци убили и појели полицајца
Канибали су ухапшени након што су у близини њихове зграде бацили леш, који су комшије нашле, а ако буду осуђени, пријети им доживотна казна затвора. 

"Према наводима шефа полиције региона Харков Олега Бека, отац и син, чија имена нису откривена, полицајца су још 4. октобра намамили у стан јер су наводно хтјели нешто да га питају. 

"Чим је ушао у кућу канибала, они су му зарили нож у врат и убили га. Затим су му одсекли главу тестером, а дијелове тијела су данима сјекли и кухали на шпорету. Од људског меса правили су оброке", навео је Бек. 

Он је додао да је злочин откривен након што су се оцу и сину најавили рођаци који су хтјели преспавати код њих. 

"Убице су зато тијело изнијеле из стана и бациле га иза једног оронулог објекта близу њихове зграде. Леш су прекрили кесама са ђубретом, да би га сакрили. Главу су спаковали у кутију и ставили је на терасу. Међутим, комшије су брзо пронашле обезглављено тијело и позвале полицију. Након тога, није нам дуго требало да пронађемо оца и сина и ухапсимо их", истакао је шеф полиције.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Требали

02.11.2018 13:24

су Поросенка има висе меса на себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

02.11.2018 16:04

ТО СЕ ЗОВЕ ПАНДУРСКА КУХИЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

02.11.2018 16:46

ОСКУДАЦИЈАААААААА.

Name

Не Контам

02.11.2018 16:12

Наси пекари увозе зитарице из Украјине и Мадјарске а ови јадници у Украјини немају ста да једу.

ОДГОВОРИТЕ