Ukrajinci ubili i pojeli policajca

Otac i sin iz ukrajinskog grada Harkova ubili su bivšeg policajca (45), odrubili mu glavu, pa dijelove njegovog tijela skuhali i pojeli.

Svijet 02.11.2018 | 14:20
Ukrajinci ubili i pojeli policajca
Kanibali su uhapšeni nakon što su u blizini njihove zgrade bacili leš, koji su komšije našle, a ako budu osuđeni, prijeti im doživotna kazna zatvora. 

"Prema navodima šefa policije regiona Harkov Olega Beka, otac i sin, čija imena nisu otkrivena, policajca su još 4. oktobra namamili u stan jer su navodno htjeli nešto da ga pitaju. 

"Čim je ušao u kuću kanibala, oni su mu zarili nož u vrat i ubili ga. Zatim su mu odsekli glavu testerom, a dijelove tijela su danima sjekli i kuhali na šporetu. Od ljudskog mesa pravili su obroke", naveo je Bek. 

On je dodao da je zločin otkriven nakon što su se ocu i sinu najavili rođaci koji su htjeli prespavati kod njih. 

"Ubice su zato tijelo iznijele iz stana i bacile ga iza jednog oronulog objekta blizu njihove zgrade. Leš su prekrili kesama sa đubretom, da bi ga sakrili. Glavu su spakovali u kutiju i stavili je na terasu. Međutim, komšije su brzo pronašle obezglavljeno tijelo i pozvale policiju. Nakon toga, nije nam dugo trebalo da pronađemo oca i sina i uhapsimo ih", istakao je šef policije.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Trebali

02.11.2018 13:24

su Porosenka ima vise mesa na sebi.

ODGOVORITE
Name

Dario

02.11.2018 16:04

TO SE ZOVE PANDURSKA KUHINJA.

ODGOVORITE
Name

Xxl

02.11.2018 16:46

OSKUDACIJAAAAAAAA.

Name

Ne Kontam

02.11.2018 16:12

Nasi pekari uvoze zitarice iz Ukrajine i Madjarske a ovi jadnici u Ukrajini nemaju sta da jedu.

ODGOVORITE