Ливерпулове повреде у очима Клоповог кума...

Воли Јирген да баца димне завесе. . . Тренирали Салах и Ван Дајк! Давид Вагнер зна тренера Редса јако дуго…

Фудбал 19.10.2018 | 10:45
Ливерпулове повреде у очима Клоповог кума...
Делује да Ливерпул има проблема са повредама после репрезентативне паузе. Већ за два дана Редси играју против Хадерсфилда у Премијер лиги, а 24. октобра их чека и дуел с Црвеном звездом у Лиги шампиона.

И док Јирген Клоп истиче да проблеме са повредама имају Мохамед Салах, Садио Мане, Наби Кеита иВирџил ван Дајк, тренер Хадерсфилда Давид Вагнер каже да не жели да падне на Клопове "форе".

Вагнер, иначе Клопов кум, каже да очекује да већина поменутих играча заузме место у тиму против Хадерсфилда 20. октобра, па макар играли и храмљући. То би уједно значило и да ће бити спремни за судар с Црвеном звездом на чувеном Енфилд Роуду.

Заправо, ове процене не долазе од било кога, већ од Вагнера који је Клопов пријатељ читав живот. И каже да тренер Редса покушава да му прода неке старе трикове.

"Знам Јиргена довољно дуго, знам да воли да користи те димне завесе", рекао је Вагнер, а преносе енглески медији.

Ту се Вагнер није зауставио... Очигледно он и Клоп воле да се “шале” на туђи рачун.

"Очекујем већину од тих играча да има на располагању. Знам га довољно дуго и знам да воли да јадикује после репрезентативне паузе", рекао је Вагнер који је играо фудбал с Клопом у Мајнцу пре него што су се обојица упустили у тренерске воде. Неки су чак помињали да је Клоп хтео да га види у свом стручном штабу у Ливерпулу.

Какво је стање на терену с Ливерпуловим повредама?

Салах је имао проблем са бутином док је био с репрезентацијом Египта, а Наби Кеита (Гвинеја) је имао повреду задње ложе. Мане (Сенегал) је оперисао прст, док је Ван Дајк пропустио меч Холандије против Белгије јер је имао проблем с ребром.

Очекује се да би Салах и Ван Дајк требало да играју против Хадерсфилда. Они су виђени како тренирају и очекују их енглески медији на мечу против Хадерсфилда. После њих делује да је најближи повратку Мане, а да је Кеита у највећем проблем с повредом од поменутих играча. Помиње се да би повреде могле да учине да Данијел Стариџ стартује против Хадерсфилда, а добра вест за Ливерпул је и да се тренинзима вратио Адам Лалана и да је искористио репрезентативну паузу да се врати што више у форму.

Што се тиче утакмице против Звезде, нема конкретнијих информација. Међутим, управо тај дуел у суботу од 18.30 ће нам дати многе одговоре.

Додајмо и да је Џејмс Милнер имао третман на задној ложи и за њега се процењује да неће моћи да игра против Црвене звезде на Енфилду, можда чак и у Београду.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар