Liverpulove povrede u očima Klopovog kuma...

Voli Jirgen da baca dimne zavese. . . Trenirali Salah i Van Dajk! David Vagner zna trenera Redsa jako dugo…

Fudbal 19.10.2018 | 10:45
Liverpulove povrede u očima Klopovog kuma...
Deluje da Liverpul ima problema sa povredama posle reprezentativne pauze. Već za dva dana Redsi igraju protiv Hadersfilda u Premijer ligi, a 24. oktobra ih čeka i duel s Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

I dok Jirgen Klop ističe da probleme sa povredama imaju Mohamed Salah, Sadio Mane, Nabi Keita iVirdžil van Dajk, trener Hadersfilda David Vagner kaže da ne želi da padne na Klopove "fore".

Vagner, inače Klopov kum, kaže da očekuje da većina pomenutih igrača zauzme mesto u timu protiv Hadersfilda 20. oktobra, pa makar igrali i hramljući. To bi ujedno značilo i da će biti spremni za sudar s Crvenom zvezdom na čuvenom Enfild Roudu.

Zapravo, ove procene ne dolaze od bilo koga, već od Vagnera koji je Klopov prijatelj čitav život. I kaže da trener Redsa pokušava da mu proda neke stare trikove.

"Znam Jirgena dovoljno dugo, znam da voli da koristi te dimne zavese", rekao je Vagner, a prenose engleski mediji.

Tu se Vagner nije zaustavio... Očigledno on i Klop vole da se “šale” na tuđi račun.

"Očekujem većinu od tih igrača da ima na raspolaganju. Znam ga dovoljno dugo i znam da voli da jadikuje posle reprezentativne pauze", rekao je Vagner koji je igrao fudbal s Klopom u Majncu pre nego što su se obojica upustili u trenerske vode. Neki su čak pominjali da je Klop hteo da ga vidi u svom stručnom štabu u Liverpulu.

Kakvo je stanje na terenu s Liverpulovim povredama?

Salah je imao problem sa butinom dok je bio s reprezentacijom Egipta, a Nabi Keita (Gvineja) je imao povredu zadnje lože. Mane (Senegal) je operisao prst, dok je Van Dajk propustio meč Holandije protiv Belgije jer je imao problem s rebrom.

Očekuje se da bi Salah i Van Dajk trebalo da igraju protiv Hadersfilda. Oni su viđeni kako treniraju i očekuju ih engleski mediji na meču protiv Hadersfilda. Posle njih deluje da je najbliži povratku Mane, a da je Keita u najvećem problem s povredom od pomenutih igrača. Pominje se da bi povrede mogle da učine da Danijel Staridž startuje protiv Hadersfilda, a dobra vest za Liverpul je i da se treninzima vratio Adam Lalana i da je iskoristio reprezentativnu pauzu da se vrati što više u formu.

Što se tiče utakmice protiv Zvezde, nema konkretnijih informacija. Međutim, upravo taj duel u subotu od 18.30 će nam dati mnoge odgovore.

Dodajmo i da je Džejms Milner imao tretman na zadnoj loži i za njega se procenjuje da neće moći da igra protiv Crvene zvezde na Enfildu, možda čak i u Beogradu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar