Палата мијења планове за сахрану краља Чарлса

Здравствено стање краља Чарлса забринуло је краљевску породицу и њихове симпатизере, а 75-годишњи краљ наставља да се бори са врстом рака око које нема пуно познатих информација.

Свијет 26.04.2024 | 12:31
Палата мијења планове за сахрану краља Чарлса

"Разговарајући са краљевим пријатељима о његовом здрављу, најчешћи одговор гласи: ‘Није добро‘", известио је у четвртак Том Сајкс из Дејли биста.

Наиме, блиски пријатељ монарха тврдио је да је Чарлс "одлучан да победи рак", додавши да су "сви оптимистични, али он је стварно јако лоше".

Новинарка која се бави британском краљевском породицом, Тина Броун, такође је наговестила монархове здравствене проблеме, недавно написавши да је Чарлсов рак принца Вилијама и Кејт Мидлтон ставио у застрашујућу позицију.

Наиме, баш када су се надали да ће моћи одгајати своју децу ван очију јавности, здравствене компликације 75-годишњег краља су им пореметиле планове.

Сајкс је такође известио да се планови за краљеву сахрану, под кодним називом "Оператион Менаи Бридге", тренутно разматрају.

Додатно, кружи и посебан документ који наводи шта је било добро на сахрани краљице Елизабете и шта би могло да се унапреди следећи следећи пут када монарх умре, преноси Пејџ сикс.

Сви извори су нагласили да се планови краљеве сахране "константно проверавају и ажурирају", а један бивши запослени палате  признао је да су Чарлсови здравствени проблеми његовим плановима дали другачију перспективу.

"Са планова је "скинута прашина" и активно се ажурирају", објаснио је он.

"Шта можемо очекивати с обзиром на то да је краљу дијагностификован рак...", додао је и објаснио да су бројне очи упрте на споменуте планове за сахрану.

С друге стране, краљевска породица није одговорила на упит Пејџ сикса за коментар.

(Б92) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

славица лубарда вишеград

26.04.2024 13:07

млад човек, шта је од мене млађи 23 године

ОДГОВОРИТЕ