У Хумску стигао новац од трансфера Радоњића!

Црно-бели више нису у блокади!

Фудбал 17.10.2018 | 17:15
У Хумску стигао новац од трансфера Радоњића!
Фудбалском клубу Партизан рачун више није у блокади, открива Спортски журнал, а потврђују водећи људи клуба из Хумске.

Парни ваљка је био у непријатној ситуацији, када су активирана потраживања фирме Бонум и њеног повериоцаБранка Бошковића, везана за трансфер Николе Вујовића из Могрена на зиму 2009. године. Рачун је био блокиран 22 дана и то на суму од близу 200.000 евра.

Црно-бели су се брзо жалили и одговор је стигао.

"Виши суд је усвојио нашу жалбу на решење о извршењу и читав поступак вратио Првом основном суду у Београду на поновно одлучивање", с поносом је поручио потпредседник црно-белих Владимир Вулетић за Журнал. Да је рачун одблокиран за овај спортски лист потврдио је генерални директор Милош Вазура.

То није све од финансијских заврзлама у Хумској од почетка ове недеље. Наиме, у понедељак је на адресу Парног ваљка стигао финансијски прилив од укупно 9.000.000 динара и то на име прве рате тренинг компензације трансфера Немање Радоњића у Олимпик из Марсеља. Иначе, Партизану од овог трансфера припада 1,7 посто или 204.000, а одређени део иде и филијали Телеоптику.

Ту ипак нису завршени проблеми за челнике Партизана, пошто је тај новац аутоматски пребачен на контоБранка Бошковића. Ипак, црно-бели су већ повукли конкретне потезе и већ су написали захтев за противизвршење, који ће данас бити предат суду, а по којем ће Бошковић, бар док траје спор, бити дужан да врати паре клубу из Хумске.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар