U Humsku stigao novac od transfera Radonjića!

Crno-beli više nisu u blokadi!

Fudbal 17.10.2018 | 17:15
U Humsku stigao novac od transfera Radonjića!
Fudbalskom klubu Partizan račun više nije u blokadi, otkriva Sportski žurnal, a potvrđuju vodeći ljudi kluba iz Humske.

Parni valjka je bio u neprijatnoj situaciji, kada su aktivirana potraživanja firme Bonum i njenog poveriocaBranka Boškovića, vezana za transfer Nikole Vujovića iz Mogrena na zimu 2009. godine. Račun je bio blokiran 22 dana i to na sumu od blizu 200.000 evra.

Crno-beli su se brzo žalili i odgovor je stigao.

"Viši sud je usvojio našu žalbu na rešenje o izvršenju i čitav postupak vratio Prvom osnovnom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje", s ponosom je poručio potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić za Žurnal. Da je račun odblokiran za ovaj sportski list potvrdio je generalni direktor Miloš Vazura.

To nije sve od finansijskih zavrzlama u Humskoj od početka ove nedelje. Naime, u ponedeljak je na adresu Parnog valjka stigao finansijski priliv od ukupno 9.000.000 dinara i to na ime prve rate trening kompenzacije transfera Nemanje Radonjića u Olimpik iz Marselja. Inače, Partizanu od ovog transfera pripada 1,7 posto ili 204.000, a određeni deo ide i filijali Teleoptiku.

Tu ipak nisu završeni problemi za čelnike Partizana, pošto je taj novac automatski prebačen na kontoBranka Boškovića. Ipak, crno-beli su već povukli konkretne poteze i već su napisali zahtev za protivizvršenje, koji će danas biti predat sudu, a po kojem će Bošković, bar dok traje spor, biti dužan da vrati pare klubu iz Humske.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar