Шта је ПСЖ поручио српским навијачима?

Можда вас ни са картом не пустимо на стадион! Пари Сен Жермен је озбиљно схватио безбедносни изазов који би могла да представља утакмица са Црвеном звездом.

Фудбал 03.10.2018 | 15:30
Шта је ПСЖ поручио српским навијачима?
Навијачима црвено-белих је УЕФА забранила долазак у Париз и Ливерпул, многи су и поред тога набавили карте за меч, а Ле Парисијен је јавио да се очекује око 2.000 навијача Звезде у престоници Француске.

Организатори упозоравају да неће сви моћи на стадион упркос купљеним улазницама па се навијачима, чија су имена препозната као српска, обратио мејлом.

"Поштовани, купили сте улазницу за меч Лиге шампиона између ПСЖ-а и Црвене звеезде 3. октобра у Паризу. Овај меч УЕФА је прогласила рискантним и морамо да апелујемо на све навијаче Црвене звезде да избегну представљање обележја клубова како би се осигурала безбедност свих гледалаца. Сви запослени у безбедносном сектору задржаће право да забране улаз гледаоцима за које се процени да су се оглушили о ову препоруку", јављаТелеграф који је имао увид у писмо.

Исти медиј јавља и да је неколико српских навијача враћено у Србију због тога што су имали обележја клуба, па ће на стадион моћи само они који таква обележја немају.

Меч између Црвене звезде и Пари Сен Жермена почиње од 18:55 на "Парку принчева".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар