Šta je PSŽ poručio srpskim navijačima?

Možda vas ni sa kartom ne pustimo na stadion! Pari Sen Žermen je ozbiljno shvatio bezbednosni izazov koji bi mogla da predstavlja utakmica sa Crvenom zvezdom.

Fudbal 03.10.2018 | 15:30
Šta je PSŽ poručio srpskim navijačima?
Navijačima crveno-belih je UEFA zabranila dolazak u Pariz i Liverpul, mnogi su i pored toga nabavili karte za meč, a Le Parisijen je javio da se očekuje oko 2.000 navijača Zvezde u prestonici Francuske.

Organizatori upozoravaju da neće svi moći na stadion uprkos kupljenim ulaznicama pa se navijačima, čija su imena prepoznata kao srpska, obratio mejlom.

"Poštovani, kupili ste ulaznicu za meč Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zveezde 3. oktobra u Parizu. Ovaj meč UEFA je proglasila riskantnim i moramo da apelujemo na sve navijače Crvene zvezde da izbegnu predstavljanje obeležja klubova kako bi se osigurala bezbednost svih gledalaca. Svi zaposleni u bezbednosnom sektoru zadržaće pravo da zabrane ulaz gledaocima za koje se proceni da su se oglušili o ovu preporuku", javljaTelegraf koji je imao uvid u pismo.

Isti medij javlja i da je nekoliko srpskih navijača vraćeno u Srbiju zbog toga što su imali obeležja kluba, pa će na stadion moći samo oni koji takva obeležja nemaju.

Meč između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena počinje od 18:55 na "Parku prinčeva".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar