Окршај у буркама на сред пута

Пет жена у буркама потукло се поред пута у Саудијској Арабији док је једна од њих све време спуштала дете на земљу и поново га узимала у руке.

Свијет 16.09.2018 | 11:19
Окршај у буркама на сред пута
Овај несвакидашњи призор снимили су шокирани возачи, пише Даилy Маил.

На снимку се види пет жена у буркама како се туку песницама усред бела дана у главном граду Ријаду. Једна од њих чак је држала дете, а током туче неколико пута га је бацила на земљу, па поново узимала, док се све време тукла са другом женом, пише Дејли Мејл.

Шокирани посматрачи само су пролазили поред њих и нико није покушао да их раздвоји. Није познат разлог њихове туче.

Оне су се тукле и чупале за косу. Како је све изгледало погледајте на снимку:



(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ниста ново

16.09.2018 10:11

Све је исто једино је код њих затворено друство или ми само мислимо. Проба се све маскирати али оцито и оне зиве у слицним условима из који излазе и проблеми. Кад буду добиле демократију ондацемо видјети све врлине и мане тог свијета

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

16.09.2018 10:17

Јадно оно дјете ни криво ни дузно а надрљало све то треба у затвор е и зене поцеле да се туку по улицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чињенице

16.09.2018 12:19

Су да се код нас договоре да се млате и туку свим и свачим, па макар и мртве главе пале. Ово показује на ком нам је нивоу друштво, да је све отишло до ђавола, који је изгледа узео бич у своје руке, завладао већином, на жалост...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бј

16.09.2018 12:23

Па ето у демократској Србији се јуце у студију и пред екранима потукоше торбо-голигузе Карлеуша и Верица Шерифовић. Па ето познате личности и демократски свијет.... Да простиш?!

ОДГОВОРИТЕ