Okršaj u burkama na sred puta

Pet žena u burkama potuklo se pored puta u Saudijskoj Arabiji dok je jedna od njih sve vreme spuštala dete na zemlju i ponovo ga uzimala u ruke.

Svijet 16.09.2018 | 11:19
Okršaj u burkama na sred puta
Ovaj nesvakidašnji prizor snimili su šokirani vozači, piše Daily Mail.

Na snimku se vidi pet žena u burkama kako se tuku pesnicama usred bela dana u glavnom gradu Rijadu. Jedna od njih čak je držala dete, a tokom tuče nekoliko puta ga je bacila na zemlju, pa ponovo uzimala, dok se sve vreme tukla sa drugom ženom, piše Dejli Mejl.

Šokirani posmatrači samo su prolazili pored njih i niko nije pokušao da ih razdvoji. Nije poznat razlog njihove tuče.

One su se tukle i čupale za kosu. Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku:(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nista novo

16.09.2018 12:11

Sve je isto jedino je kod njih zatvoreno drustvo ili mi samo mislimo. Proba se sve maskirati ali ocito i one zive u slicnim uslovima iz koji izlaze i problemi. Kad budu dobile demokratiju ondacemo vidjeti sve vrline i mane tog svijeta

ODGOVORITE
Name

brecalo

16.09.2018 12:17

Jadno ono djete ni krivo ni duzno a nadrljalo sve to treba u zatvor e i zene pocele da se tuku po ulicama

ODGOVORITE
Name

Činjenice

16.09.2018 14:19

Su da se kod nas dogovore da se mlate i tuku svim i svačim, pa makar i mrtve glave pale. Ovo pokazuje na kom nam je nivou društvo, da je sve otišlo do đavola, koji je izgleda uzeo bič u svoje ruke, zavladao većinom, na žalost...

ODGOVORITE
Name

Bj

16.09.2018 14:23

Pa eto u demokratskoj Srbiji se juce u studiju i pred ekranima potukoše torbo-goliguze Karleuša i Verica Šerifović. Pa eto poznate ličnosti i demokratski svijet.... Da prostiš?!

ODGOVORITE