Завршена велика наградна игра

Извлачењем главне награде аутомобила ФИАТ 500 завршена је велика наградна игра Бањалучке пиваре, “Нектар шаљи и вози” која је трајала од 11. јула до 9. августа ове године.

Република Српска 13.08.2018 | 13:59
Завршена велика наградна игра
Добитни код 6ГЛК7X послала је Весна Кузмановић из Прњавора, која је захваљујући наградној игри постала власник новог аутомобила ФИАТ 500.

„Наградну игру „Нектар шаљи и вози“ организовали смо у години у којој Бањалучка пивара обиљежава 145 година постојања и веома смо поносни на чињеницу што су љубитељи Нектар пива још једном потврдили оданост омиљеном пивском бренду, јер је током два мјесеца трајања наградне игре послано преко 200 хиљада кодова“, изјавила је ПР менаџер Бањалучке пиваре Милка Станивуковић.



Бањалучка пивара је наградила и учеснике који су током наградне игре уложили велики труд те појединачно послали највећи број кодова.

“У великом финалу посебно смо наградили и учеснике који су током наградне игре послали највише кодова. Жељану Поповић из Челинца, која је послала највише кодова током 60 дана трајања наградне игре и то чак 470, наградили смо са телефоном Самсунг Галаxy А6. Док је Марија Блажевић, која је у само једном дану послала 173 кода, освојила телефон Самсунг Галаxy Ј6”, додала је Станивуковићева подсјећајући да је током трајања наградне игре подијељено још 480 дневних награда као што су мини фрижидери, адидас фудбалске лопте, Нектар фудбалски дресови и цоолер баг-ови.

Списак свих добитника дневних, утјешних и главне награде објављен је на сајту www.нектарпиво.цом.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар