Развели се Кија и Слоба

Брачна драма започета у ријалитију "Задруга" окончана у уторак у Зрењанину.

Забава 08.08.2018 | 12:47
Развели се Кија и Слоба
ПЕВАЧ Слободан Радановић и Кристина Кија Коцкар коначно су се у уторакразвели у Зрењанину, чиме је и званично стављена тачка на њихов брак после добро познатих дешавања у ријалитију "Задруга". Њих двоје су стигли у суд како би потписали папире, а зграду су напустили после пола сата. С обзиром на то да је развод споразуман, на суду им није био потребан адвокат.

- Тешко је, чудно је. Сад ћемо заједно кући да одемо, ја ћу да је одвезем. Понудио сам се. Увек ћу бити ту за њу - кратко је прокоментарисао Радановић.

Кија је кроз зубе процедила:

- Уморна сам. Овако је најбоље. Најважније је да останемо једно другом подршка.

Цео заплет је почео када је фолкер пред камерама преварио бившу стјуардесу са блогерком Луном Ђогани. Убрзо је у ријалити ушла и Кристина, па је настао прави љубавни троугао који је, све до краја "Задруге", привлачио највише пажње, а обрти су били, малтене, свакодневни. Неизвесност око судбине њиховог брака потрајала је и пошто се шоу завршио, иако је Кија папире за развод потписала одмах по напуштању Шимановаца. Кад се многима чинило да Слоба и Кристина ипак, после свега, остају заједно, десио се још један обрт.

Кији се учешће у "Задрузи" и те како исплатило. Победом у ријалитију освојила је 50.000 евра, али и отворила себи нова врата, па сада као певачица наступа са групом "Министарке". Пред улазак у ријалити започела је везу са црногорским бизнисменом Андријом Лазовићем, а у последње време шушка се о њеној романси са певачем Вуком Мобом. Остаје да се види да ће то њих двоје и озваничити, али и да ли ће Радановић и Луна Ђогани наставити у миру своју љубавну причу сада, кад је он и званично слободан. 

ЛУНА УЖИВА У ДУБАИЈУ

ДОК су Кија и Слоба и формално окончавали брак, Луна Ђогани била је хиљадама километара далеко од њих - у Дубаију. Одсела је у хотелу са четири звездице "Хилтон гарден ин Дубаи ал мина", изгледа безбрижно и преплануло, па нема сумње да ужива у одмору али и да из Азије помно прати шта се дешава у Банату.

Новости
фото:интернет

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Странац

08.08.2018 12:58

Ето не могу вецерас вецерати колико ми је теско због ове вијести

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хундаи

08.08.2018 14:37

Сто су се развели? Не да ми се цитати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

09.08.2018 11:27

Не знам како цу ово да прихватим. На леxилиуму сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нисам читао текст

10.08.2018 06:52

А њих двоје су??

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

10.08.2018 13:56

Правда за дејвидаааа

ОДГОВОРИТЕ