Видео: Није могло славље без "усташлука"!

Хрватски навијачи у Босни и Херцеговини већински су достојанствено прославили историјски успјех "коцкастих" на Мундијалу у Русији, али било је и оних који су пјевали усташке пјесме и носили усташке заставе.

Фудбал 16.07.2018 | 18:15
Видео: Није могло славље без "усташлука"!
Хрвати из Широког Бријега поново су вријеђали земљу у којој живе након пораза изабраника Златка Далића у финалу Свјетског првернства од Француске (4:2) на стадиону "Лужњики" у Москви.

Слично као и након побједе и пласмана у полуфинале, поново су се на улицама Широког Бријега ориле пјесме попут "је*** те Босно, је*** те ја, Хрватска моја домовина" и "пу** ку*** ко те је**, можемо ми и без тебе Федерацијо (БиХ)..."

Мостар је такође био поприште славља хрватских навијача, највећим дијелом "пристојног" свијета, али било је и оних који су пјевали усташке пјесме и дизали десницу високо у ваздух у фашистички поздрав, што би се у жаргону рекло "мјерили кукуруз".

Портал "Фактор.ба" је пренио да се величало рушење Старог моста у протеклом рату, као и да се хорски пјевала "Ево зоре, ево дана", која је посвећена усташким злочинцима Јури Францетићу и Рафаелу Бобану, командантима злогласне "Црне легије".

Усташке заставе са првим бијелим пољем вијориле су се и у Прозору-Рами, гдје је чак један навијач на славље понио и аутоматску пушку - калашњиков, што је видјљиво на једној од фотографија прославе.

Срамотно!





Извор: мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дјунта бл

16.07.2018 17:42

Додикови другари...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изгубисе

16.07.2018 18:48

ЦРНОКОСУЉАСИ, сад могу у Украину код Поросенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

18.07.2018 05:50

Губитници се слазу !!!