Бомба из Фулама!

Јокан хоће звезду од 40. 000. 000 евра! Прошлог лета је био на корак од Барселоне, распитивао се Манчестер Сити, сада га тражи Челси.

Фудбал 08.07.2018 | 08:00
Бомба из Фулама!
Звучи чудно и невероватно, али Челси и Фулам ће водити борбу на фудбалској пијаци за потпис истог играча. И то прилично звучног и скупог!

Са Острва стиже бомбастична вест да је Фулам озбиљно заинтересован за Жан Мишел Серија, плејмрјкера Нице и репрезентације Обале Слоноваче. Реч је о сјајном везисти који је већ годину и по дана на мети великих клубова. Прво га је желео Венгер у Арсеналу, потом је био на ивици преласка у Барселону која је одустала у последњем моменту, заинтересовани су били Рома и Наполи, Пеп Гвардиола је размишљао о њему пре него што се одлучио за Жоржиња, а већ дуже време и Челси снима ситуацију.

А сада је је одједном у причу ускочио Фулам!

Сери има откупну клаузулу од 40.000.000 евра која важи до 15. јула, после чега се укида. Али, проблем је што је играч у последњој години уговора и што Ница мора да га прода сада ако жели обештећење.

Зато се Челси и Фулам надају да ће успети да заврше трансфер. Проблем у Челсију је што још није дошао нови тренер и што је прелазни рок закочен док се то не деси.

Тако би Фулам могао да искористи ситуацију и добије огормно појачање. Наравно, био би то највећи трансфер у историји лондонског клуба. Али с обзиром на новац који су зарадили од пласмана у Премијер лигу није искључено да клуб части тренера Јокановића једним оваквим појачањем.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар