Bomba iz Fulama!

Jokan hoće zvezdu od 40. 000. 000 evra! Prošlog leta je bio na korak od Barselone, raspitivao se Mančester Siti, sada ga traži Čelsi.

Fudbal 08.07.2018 | 08:00
Bomba iz Fulama!
Zvuči čudno i neverovatno, ali Čelsi i Fulam će voditi borbu na fudbalskoj pijaci za potpis istog igrača. I to prilično zvučnog i skupog!

Sa Ostrva stiže bombastična vest da je Fulam ozbiljno zainteresovan za Žan Mišel Serija, plejmrjkera Nice i reprezentacije Obale Slonovače. Reč je o sjajnom vezisti koji je već godinu i po dana na meti velikih klubova. Prvo ga je želeo Venger u Arsenalu, potom je bio na ivici prelaska u Barselonu koja je odustala u poslednjem momentu, zainteresovani su bili Roma i Napoli, Pep Gvardiola je razmišljao o njemu pre nego što se odlučio za Žoržinja, a već duže vreme i Čelsi snima situaciju.

A sada je je odjednom u priču uskočio Fulam!

Seri ima otkupnu klauzulu od 40.000.000 evra koja važi do 15. jula, posle čega se ukida. Ali, problem je što je igrač u poslednjoj godini ugovora i što Nica mora da ga proda sada ako želi obeštećenje.

Zato se Čelsi i Fulam nadaju da će uspeti da završe transfer. Problem u Čelsiju je što još nije došao novi trener i što je prelazni rok zakočen dok se to ne desi.

Tako bi Fulam mogao da iskoristi situaciju i dobije ogormno pojačanje. Naravno, bio bi to najveći transfer u istoriji londonskog kluba. Ali s obzirom na novac koji su zaradili od plasmana u Premijer ligu nije isključeno da klub časti trenera Jokanovića jednim ovakvim pojačanjem.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar