Ракитић: Волио бих финале против Србије!

Крстајић је део породице! Један од најбољих хрватских фудбалера Иван Ракитић изјавио је да би волео да у финалу Светског првенства игра против репрезентације Србије.

Фудбал 04.06.2018 | 10:45
Ракитић: Волио бих финале против Србије!
Звезда Барселоне, бивши саиграч и близак пријатељ селектора "Орлова" Младена Крстајића, каже да би био сјајан амбијент у Русији у случају да се састану Хрватска и Србија.

Ракитић за Младена Крстајића има само речи хвале, а са њим је играо у немачком Шалкеу.

"Наравно да бих волео финале против Србије. Имали бисмо фантастичну атмосферу у том финалу, а борити се у таквој утакмици против свог пријатеља, који ми је толико помогао у животу, у каријери, било би посебно лепо", рекао је Ракитић за Вечерњи лист и додао како добро познаје селектора Србије. 

"Младена Крстајића познајем боље него нашег селектора и боље од свих осталих мојих тренера. Младен је за мене... Тешко је рећи брат, јер је доста старији од мене, али је као део породице. Он је мој!", каже Иван Ракитић. 

Ракитић је признао да зна све о припремама репрезентације Србије јер је у сталном контакту са Крстајићем. 

"Знам како размишља, какву идеју фудбала има, шта очекује... Он је један од мало бивших играча који разуме како се понаша када престанеш да играш и добијеш нову функцију. Некада је тешко разумети да више ниси играч. Свака част људима што су му дали ту прилику. Чујем од неких играча да су срећни и задовољни с њим и нека то онда искористи да направи праву каријеру као тренер", додао је он. 

Хрватска ће на СП играти у Д групи са Аргентином, Исландом и Нигеријом, док су ривали Србије у Е групи Бразил, Швајцарска и Костарика.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

УГ

04.06.2018 08:53

Свка ти част Иване . Доказо си се и као играч и као човјек . Нека те срећа и здравље прате у животу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

04.06.2018 10:40

Респект за Ракитића и као човјека и као играча. Мислим да је он ако се не варам купио рефлектор или тако нешто за ФК Радник из Бијељине, и то све због пријатељства са Крстајићем. Има добрих људи свагдје, без обзира на вјеру и нацију.

ОДГОВОРИТЕ