Журка на "Рајку Митићу", Звезда прославила титулу!

Ненад Милијаш подигао трофеј намењен прваку Србије уз овације пред више од 30 хиљада навијача на "Рајку Митићу".

Фудбал 19.05.2018 | 22:30
Журка на "Рајку Митићу", Звезда прославила титулу!
Црвена звезда је прославила шампионску титулу!

Пред дуел против Вождовца у 20 часова, којим је спуштена завеса на Суперлигу Срибје за сезону 2017/18, више од 30.000 навијача дошло је на трибине "Рајка Митића" како би са својим миљеницима прославили титулу првака!

Црвено-бели су убедљиво вратили трофеј у витрине свог стадиона, а шампионска прослава је почела у 19.00 часова када су играчи који су играли ове сезоне излазили један по један на терен.

Сви су заслужили овације, сем Луке Аџића, скандирало се нарочито Владану Милојевићу, Душану Анђелковићу, Мичелу Доналду, Милану Борјану, Филипу Стојковићу, Вујадину Савићу и капитену Ненаду Милијашу који је и подигао пехар.

Шампионске трофеје, стални и "прелазни", уручили су му Драгиша Бинић и директор Суперлиге Владимир Булатовић, а потом је почело велико славље на трибинама...

Навијање је прво повео Филип Стојковић, па Вујадин Савић, а након тога су играчи отишло подно северне трибине где су са најватренијим присталицама прославили 28. титулу првака, односно 29. како пише на мајицама у којима су на терен изашли играчи Црвене звезде (рачунају и ону из 1946. године о чему је било много речи пред почетак сезоне).

"Пресрећан сам што смо дочекали овај дан. Због овога смо се вратили пресрећан сам, да добијемо још ову утакмицу и да прославимо како доликује", рекао је Стојковић.

Марко Гобељић, чији је интервју за ТВ Арена Спорт "прекинуо" Александар Пешић скандиравши "Гоби има једну ману - најбољи је на Балкану", додао је да је "феноменалан осећај освојити шампионску титулу са Црвеном звездом.

"Хвала навијачима што су дошли, осећам се сјајно, ово сам сањао цео живот и не могу речима да опишем како се осећам", рекао је Гобељић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Триво

20.05.2018 01:28

Браво Звездо! Честитам!

ОДГОВОРИТЕ