Žurka na "Rajku Mitiću", Zvezda proslavila titulu!

Nenad Milijaš podigao trofej namenjen prvaku Srbije uz ovacije pred više od 30 hiljada navijača na "Rajku Mitiću".

Fudbal 19.05.2018 | 22:30
Žurka na "Rajku Mitiću", Zvezda proslavila titulu!
Crvena zvezda je proslavila šampionsku titulu!

Pred duel protiv Voždovca u 20 časova, kojim je spuštena zavesa na Superligu Sribje za sezonu 2017/18, više od 30.000 navijača došlo je na tribine "Rajka Mitića" kako bi sa svojim miljenicima proslavili titulu prvaka!

Crveno-beli su ubedljivo vratili trofej u vitrine svog stadiona, a šampionska proslava je počela u 19.00 časova kada su igrači koji su igrali ove sezone izlazili jedan po jedan na teren.

Svi su zaslužili ovacije, sem Luke Adžića, skandiralo se naročito Vladanu Milojeviću, Dušanu Anđelkoviću, Mičelu Donaldu, Milanu Borjanu, Filipu Stojkoviću, Vujadinu Saviću i kapitenu Nenadu Milijašu koji je i podigao pehar.

Šampionske trofeje, stalni i "prelazni", uručili su mu Dragiša Binić i direktor Superlige Vladimir Bulatović, a potom je počelo veliko slavlje na tribinama...

Navijanje je prvo poveo Filip Stojković, pa Vujadin Savić, a nakon toga su igrači otišlo podno severne tribine gde su sa najvatrenijim pristalicama proslavili 28. titulu prvaka, odnosno 29. kako piše na majicama u kojima su na teren izašli igrači Crvene zvezde (računaju i onu iz 1946. godine o čemu je bilo mnogo reči pred početak sezone).

"Presrećan sam što smo dočekali ovaj dan. Zbog ovoga smo se vratili presrećan sam, da dobijemo još ovu utakmicu i da proslavimo kako dolikuje", rekao je Stojković.

Marko Gobeljić, čiji je intervju za TV Arena Sport "prekinuo" Aleksandar Pešić skandiravši "Gobi ima jednu manu - najbolji je na Balkanu", dodao je da je "fenomenalan osećaj osvojiti šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom.

"Hvala navijačima što su došli, osećam se sjajno, ovo sam sanjao ceo život i ne mogu rečima da opišem kako se osećam", rekao je Gobeljić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Trivo

20.05.2018 01:28

Bravo Zvezdo! Čestitam!

ODGOVORITE