У несрећи погинуо млади фудбалер (12) из Дервенте

Фудбалски клуб Текстилац објавио је да је у јутрошњој тешкој саобраћајној несрећи код Дервенте погинуо члан њиховог омладинског погона Данијел Ђалић (12).

Република Српска 02.05.2024 | 20:40
У несрећи погинуо млади фудбалер (12) из Дервенте

- Путујући из Сочанице са оцем на утакмицу омладинске селекције Данијел је смртно настрадао у дресу вољеног Текстилца. Данас је један од најтужнијих дана у историји нашег клуба.

Умјесто објаве о одиграним утакмицама и новим фудбалским лекцијама наш клуб и омладински погон је обавила немјерљива туга.

Збогом наш драги Данијеле нека те анђели чувају на небу, а неутјешној породици најдубље саучешће у овом тешком тренутку – саопштио је клуб.

Дјечак је погинуо, док је његов отац Славиша Ђалић повријеђен у судару аутомобила “фиат” у коме су били и камиона у мјесту Живинице код Дервенте, потврђено је јутрос “Гласу Српске”.

 Из Полицијске управе (ПУ) Добој прецизирали су да се несрећа догодила око 8.15 часова на путу Дервента - Добој.

- У несрећи су учествовали С.Ђ. са подручја Дервенте који је возио „фијат”, а са којим је у возилу био малољетник, те М.Т. из Модриче који је управљао теретним возилом фолксваген.

Малољетник је погинуо, док возач „фијата” има повреде о чијем степену се љекари још нису изјаснили и он се налази у болници “Свети апостол Лука” у Добоју - саопштено је из ПУ Добој.

Повријеђени Славиша није животно угриожен, а задржан је на лијечењу.

(Глас Српске) Фото: Фацебоок

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мм

02.05.2024 21:18

Путуј са андјелима драги дјечаче. Искрено саучешце твојој породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цеца

02.05.2024 22:03

Туга до неба.

Name

+

03.05.2024 10:53

Сунце мало. Лијепе бистре окице. Нека га Анђели од сада чувају.

ОДГОВОРИТЕ