Обрадовић суди Звезди, а Ђукић на то каже...

Мирослав Ђукић прокоментарисао је делегирање судија за 29. коло Суперлиге Србије, као и податак да контроверзни Срђан Обрадовић суди меч између Младости и Звезде.

Фудбал 31.03.2018 | 14:15
Обрадовић суди Звезди, а Ђукић на то каже...
Судија Срђан Обрадовић делегиран је да дели правду на утакмицу између Младости и Црвене звезде, која се у оквиру 29. кола игра у Лучанима. Главни арбитар на мечу између ОФК Бачке и Партизана биће Петар Пипер.

Иако је завршена двонедељна пауза у Суперлиги, главна тема остају судије. Тренер Партизана Мирослав Ђукић је пред дуел у Бачкој Паланки прокоментарисао избор судија.

"Увек верујем у судијско и људско поштење", почео је шеф стручног штаба црно-белих.

"Имам обавезу да поштујем и да верујем у такве одлуке. Тако сам  васпитаван, у поштењу и фер-плеју. Учен сам да не верујем у то да нешто може да се купи у фудбалу, да се прода, да се намести... Тај фудбал за мене не би имао смисла", наставио је Ђукић.

Тренер Партизана убеђен је да ће Суперлига Србије бити решена искључиво на терену.

"Чврсто верујем да ће Суперлига да се одлучи на теренима, да ће главну улогу имати фудбалери, а ме Терзић,  Вучелић или неко трећи... Верује да ће о успеху Партизана и Звезде одлучивати играчи", рекао је Ђукић и додао:

"Исто тако, верујем да ће тај судија у Лучанима најпоштеније да суди недељну утакмицу."

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар