Obradović sudi Zvezdi, a Đukić na to kaže...

Miroslav Đukić prokomentarisao je delegiranje sudija za 29. kolo Superlige Srbije, kao i podatak da kontroverzni Srđan Obradović sudi meč između Mladosti i Zvezde.

Fudbal 31.03.2018 | 14:15
Obradović sudi Zvezdi, a Đukić na to kaže...
Sudija Srđan Obradović delegiran je da deli pravdu na utakmicu između Mladosti i Crvene zvezde, koja se u okviru 29. kola igra u Lučanima. Glavni arbitar na meču između OFK Bačke i Partizana biće Petar Piper.

Iako je završena dvonedeljna pauza u Superligi, glavna tema ostaju sudije. Trener Partizana Miroslav Đukić je pred duel u Bačkoj Palanki prokomentarisao izbor sudija.

"Uvek verujem u sudijsko i ljudsko poštenje", počeo je šef stručnog štaba crno-belih.

"Imam obavezu da poštujem i da verujem u takve odluke. Tako sam  vaspitavan, u poštenju i fer-pleju. Učen sam da ne verujem u to da nešto može da se kupi u fudbalu, da se proda, da se namesti... Taj fudbal za mene ne bi imao smisla", nastavio je Đukić.

Trener Partizana ubeđen je da će Superliga Srbije biti rešena isključivo na terenu.

"Čvrsto verujem da će Superliga da se odluči na terenima, da će glavnu ulogu imati fudbaleri, a me Terzić,  Vučelić ili neko treći... Veruje da će o uspehu Partizana i Zvezde odlučivati igrači", rekao je Đukić i dodao:

"Isto tako, verujem da će taj sudija u Lučanima najpoštenije da sudi nedeljnu utakmicu."

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar