"Нула" Викторије пред Партизан!

Викторија без голова пред реванш с Партизаном! Фудбалери Викторије из Плзења одиграли су нерешено у 17. колу чешке Прве лиге са Сигмом Оломоуц 0:0.  У дербију 17. кола првенства Чешке, између Сигме и Викторије, није било победника. Лидер из Плзења тек други пут изгубио два бода у текућој сезони.

Фудбал 19.02.2018 | 08:30
"Нула" Викторије пред Партизан!
Прво у Београду реми (1:1), па у дербију шампионата Чешке.

Фудбалери Викторије нису успели да забележе 16. победу у домаћем првенству. У првој утакмици после двомесечне паузе Викторија је у гостима дугопласираној Симги одиграла 0:0.

Тренер Партизановог ривала у шеснаестини финала Лиге Европе, Павел Врба, није много изменио састав у односу на онај који је играо у Београду. Направио је тек две промене – заменио је голмана и уместо Хрушке бранио је Козачик, док је на позицији левог бека уместо Лимбарског играо Коварик.

У изједначеном мечу, без много прилика, Викторија је имала најбољу прилику после грешке одбране Сигме. Сјајну шансу након центаршута са леве стране није искористио најбољи стрелац екипе из Плзења Крменчик.

Викторија је пре неколико дана на гостовању Партизану у Лиги Европе, а у националном првенству је изашла у готово непромењеном саставу као у Хумској.

То није помогло екипи Павела Врбе да победи, а измене у виду Земана, Чорија и Чермака нису донеле жељен резултат.

Тим из Плзења је убедљиво први у Чешкој, а Сигма је другопласирана екипа са 33 бода и 14 мање од Викторије. 

Викторија у последње време игра променљиво. Против Партизана није показала ништа посебно на терену, а једини гол који је постигла у ремију био је после спорне ситуације у којој се нашао Крменчик. 

Наредни меч чешка екипа против Партизана игра 22. фебруара на свом терену.

Састав Викторије из Београда: Хрушка - Резник, Хејда, Хубник, Лимберски - Хорава, Хрошовски - Петржела (од 61. Земан), Колар (од 78. Чермак), Копиц - Крменчик (од 91. Хорји).

Састав Викторије против Сигме: Козачик - Резник, Хејда, Хубник, Коварик - Хорава, Хрошовски – Петржела (од 65' Земан), Колар (од 88 Чермак), Копиц – Крменчик (од 75' Хори).

Викторија је прва на табели са 47 бодова, чак 14 више од Сигме.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар