"Nula" Viktorije pred Partizan!

Viktorija bez golova pred revanš s Partizanom! Fudbaleri Viktorije iz Plzenja odigrali su nerešeno u 17. kolu češke Prve lige sa Sigmom Olomouc 0:0.  U derbiju 17. kola prvenstva Češke, između Sigme i Viktorije, nije bilo pobednika. Lider iz Plzenja tek drugi put izgubio dva boda u tekućoj sezoni.

Fudbal 19.02.2018 | 08:30
"Nula" Viktorije pred Partizan!
Prvo u Beogradu remi (1:1), pa u derbiju šampionata Češke.

Fudbaleri Viktorije nisu uspeli da zabeleže 16. pobedu u domaćem prvenstvu. U prvoj utakmici posle dvomesečne pauze Viktorija je u gostima dugoplasiranoj Simgi odigrala 0:0.

Trener Partizanovog rivala u šesnaestini finala Lige Evrope, Pavel Vrba, nije mnogo izmenio sastav u odnosu na onaj koji je igrao u Beogradu. Napravio je tek dve promene – zamenio je golmana i umesto Hruške branio je Kozačik, dok je na poziciji levog beka umesto Limbarskog igrao Kovarik.

U izjednačenom meču, bez mnogo prilika, Viktorija je imala najbolju priliku posle greške odbrane Sigme. Sjajnu šansu nakon centaršuta sa leve strane nije iskoristio najbolji strelac ekipe iz Plzenja Krmenčik.

Viktorija je pre nekoliko dana na gostovanju Partizanu u Ligi Evrope, a u nacionalnom prvenstvu je izašla u gotovo nepromenjenom sastavu kao u Humskoj.

To nije pomoglo ekipi Pavela Vrbe da pobedi, a izmene u vidu Zemana, Čorija i Čermaka nisu donele željen rezultat.

Tim iz Plzenja je ubedljivo prvi u Češkoj, a Sigma je drugoplasirana ekipa sa 33 boda i 14 manje od Viktorije. 

Viktorija u poslednje vreme igra promenljivo. Protiv Partizana nije pokazala ništa posebno na terenu, a jedini gol koji je postigla u remiju bio je posle sporne situacije u kojoj se našao Krmenčik. 

Naredni meč češka ekipa protiv Partizana igra 22. februara na svom terenu.

Sastav Viktorije iz Beograda: Hruška - Reznik, Hejda, Hubnik, Limberski - Horava, Hrošovski - Petržela (od 61. Zeman), Kolar (od 78. Čermak), Kopic - Krmenčik (od 91. Horji).

Sastav Viktorije protiv Sigme: Kozačik - Reznik, Hejda, Hubnik, Kovarik - Horava, Hrošovski – Petržela (od 65' Zeman), Kolar (od 88 Čermak), Kopic – Krmenčik (od 75' Hori).

Viktorija je prva na tabeli sa 47 bodova, čak 14 više od Sigme.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar