Каменована кућа Марине Ивановић

Породични дом Марине Ивановић, прве жене недавно убијеног Оливера Ивановића, у којем живе њена мајка Надежда и брат Бранимир Цветнић, каменован је у ноћи ноћи између уторка и среде, али на сву срећу нико није повређен.

Србија 01.02.2018 | 10:55
Каменована кућа Марине Ивановић
За сада непознати нападачи ушли су, нешто после један сат по поноћи у двориште куће у Сутјеској улици у северној Косовској Митровици и каменом разбила прозор на једној од соба. У том тренутку у кући су били бака Надежда и њен син Бранимир, који су чули ломљаву стакла, али нису веровали да су баш они мета напада.

- Мама и брат су били будни када се напад десио, али су помислили да је у питању нека флаша из кафића који се налази преко пута нас. Тек увече, када сам дошла да узмем неке своје ствари из собе, видели смо да је поломљен прозор. У соби смо пронашли и велики камен, којим је овај напад учињен, што јасно говори да је реч и смишљеном делу - говори за "Новости" Марина Ивановић.

Она истиче да је уверена да ово није случајност, имајући у виду ситуацију која се дешавала претходних дана, и сигурна је да им је овим нападом послата одређена порука која уноси зебњу, немир и страх.

Након пријаве полицији, припадници КПС обавили су увиђај на лицу места, али још нема ухапшених нити осумњичених за овај напад. Од тренутка када је Оливер Ивановић убијен у овој улици појачано је присуство косовске полиције, али ни то није помогло да се овај напад деси.

Породична кућа Цветнића налази се на само двадесетак метара од места где је 16. јануара убијен лидер ГИ СДП Оливер Ивановић. Био је ожењен Марином и са њом има три сина Николу, Жарка и Јанка.

 (Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пикси

01.02.2018 10:11

Ту породицу су власти жртвовале да покажу Србима на КиМ како нема живота за њих тамо! Срби на КиМ су се били организовали некако, радјала се дјеца...и одмах висока политика да уништи све! И ако од непријатеља то и очекујемо, нисам очекивао да ће српске власти издати свој народ на КиМ...преварих се изгледа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

01.02.2018 10:12

Нека им је Бог на помоци Срби имали нас гори на свету.Па докле висе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац прилика

01.02.2018 11:11

Ма војска ботова уништава и траву ако треба. То је наша свакодневницу у свим српским земљама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цивилизација

01.02.2018 11:40

Ово не само да је непостовање према озалосценој породици него је за мене богохуљење. Али правда стизе кад-тад, судњи дан и без молитве..

ОДГОВОРИТЕ