Пораз Серене у првом мечу након паузе и порођаја!

Америчка тенисерка Серена Вилијамс изгубила је од Летонке Јелене Остапенко са 2:6, 6:3, 5:10, на егзибиционом турниру у Абу Дабију.

Тенис 31.12.2017 | 08:30
Пораз Серене у првом мечу након паузе и порођаја!
Американки је ово био први меч након што је пре скоро четири месеца родила ћерку.

Сервис некадашње прве тенисерке света није био уобичајено прецизан и јак, што је искористила Остапенко у првом сету и лако је повела у мечу.

Освајачица 23 гренд слем титуле се није предавала, узвратила је и изједначила, а чинило се да се и поред тога Остапенко боље забавља на терену. У супер тај-брејку Летонка је повела са 5:0 и без проблема је сачувала предност. 

Вилијамс је рекла да је "била мало забринута" за своју ћерку, која је била на мечу, али је навела да је добро што се вратила на терен. 

"Гледала сам у свој камп и питала сам се да ли је Олимпија добро. Добро је вратити се, први пут играм у Абу Дабију. Први мечеви по повратку са дуже паузе су увек тешки, посебно после породјаја, али је сјајно што сам се вратила", рекла је Вилијамс после меча. 

Вилијамс би половином јануара требало да брани титулу на првом гренд слем турниру у сезони, Отвореном првенству Аустралије. Она је тај турнир освојила ове године док је била трудна.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар