Ријечанин Вујић објаснио зашто Србија...

Ко жели разумеће - ко неће, не мора!

Остали спортови 07.11.2017 | 11:30
Ријечанин Вујић објаснио зашто Србија...
"Случај Стефана Вујића" поново је довео рукомет у центар пажње спортске јавности у Србији. Селектор Орлова Јовица Цветковић позвао је играча који је рођен у Ријеци да помогне Србији на предстојећем Европском првенству.

Овај 25-годишњи рукометаш Стеауе смирено објашњава зашто је одлучио да прихвати Цветковићев позив и како се уопште родила та идеја.

“Не бих правио халабуку око свега тога. Искрено, неко време сам у контакту са селектором Цветковићем и тренером репрезентације Исаковићем. Идеја се родила тако што смо у периоду упознавања са саиграчима Иваном Димитријевићем и Милошем Костадиновићем, дошли на тему мојих корена. Њихова реакције је била ‘па ти можеш да играш за Србију’. У том моменту сам мало почео да размишљам на ту тему. Рекао сам себи ‘зашто да не’. Потом је уследио разговор са тренером Исаковићем. Показали су интересовање и лагано смо кренули у реализацију осталих ствари”, рекао је Вујић за портал Балкан Хендбол.

Он је истакао да је био свестан на какву реакцију може да наиђе оваква одлука.

“Одлуку сам донео сам без превише размишљања какву ће реакцију изазвати и слично. Тамо где сам тражио подршку и разумевање, тамо са је и добио, што ми је најбитније. Ја сам, пре свега, обичан спортиста који прати своје снове и који из дана у дан жели бити све бољи у сваком погледу. Само они који ме познају знају колико сам труда и зноја, на крају, и здравља несебично дао овом спорту. У складу с тим, сматрам да заслужујем себи дати шансу. Ко жели, разумеће. Ко неће, не мора.”

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар