Зоран убица, отац и брат помагачи!

У ексклузивном разговору за Курир полицајац Владимир Савић открива да је убица Јелене Марјановић њен супруг Зоран Марјановић а да су чланови његове породице саучесници.

Србија 20.09.2017 | 16:50
Зоран убица, отац и брат помагачи!
"Прва вест коју прочитам ујутру, у подне и увече из Србије је ријалити убиство певачице, хапшење ријалити убице, и народна истрага. Има ли још нека ријалити новина?! Једино што бих ја питао јавно, уколико су моја сазнања тачна, зашто је претрес куће певачице на дан проналаска њеног леша одложен за дан после? Зашто претрес није одмах урадјен и зашто су им у том моменту радиле веш машине?! У ком положању је затечен тепих у кући? Да ли је тепих био на месту како иначе тепих стоји у кући, или је тај исти тепих био уролан у ролну, приликом уласка полицијских службеника у кућу покојне певачице? Како је могуће да покојна буде убијена, киндапована на месту где је пронадјен њен леш, док се тзв муж са дететом налазио по његовој тврдњи код рампе која недозвољава пролаз колима на насип?",  започиње причу Савић, иначе некадашњи полицајац ПС Палилула и ПС Чукарица, иначе дипломирани спортски тренер борилачких вештина.

Према његовим речима узимајући у обзир да је некада живео и радио на тој територији, и да тај део терена одлично познаје, "готово је немогуће било да он тзв муж ништа не чује и не види, када од те рампе 600 до 800 метара лево и десно брисан простор".



"Све се јасно види и чује. На том делу терена постоји мања увала зарасла шибљем, по мом сећању не много густо до висине метар, метар и по који води ка каналу где је она и пронадјена. И ту је готово немогуће било шта да се догадја, а да се нечује на тој даљини и да се не назире неко неприродно дешавање у том шипражју. Узимајући у обзир временске прилике тог дана које су биле добре, као и да током дана увек у непосредној близини има шетача, рекреативаца, спортиста и људи који у непосресној близини обрадјују земљу, као и људи који живе у близини самог места, немогуће је да нико ништа није видео ни чуо, или уочио неко возило на месту или непосредној близини места где је она пронадјена", каже Савић и наставља:



"И на крају који још нормалан супруг, одлази кући са дететом, а да пре тога са дететом није прошетао круг и тиме покушао да се увери да она није ту, већ је са дететом отишао кући мислећи да је она тамо?! Мајка, чије дете је чека да истрчи круг, ако је покојна уопште трчала тај дан, вратила би се по супруга и дете. Који још то нормални супруг, након убиства супруге улази у ријалитије, а на дан сахране сат времан после тога, позива новинаре да са њиме раде интервју у кући где су живели?! Који јос отац у таквој ситуацији води друштвени живот и глуми плејбоја?! Од првог дана иако нисам био укључен у истрагу, када су се прве нелогичности у јавности, рекао сам као што и даље тврдим да је Зоран убица, а остали чланови његове породице саучесници тог злочина. По мени мотив убиства љубомора, а само убиство дуго и детаљно планирано", закључио је Владимир Савић у ексклузивном разговору за Курир.

(Курир.рс/Љиљана Станишић)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Дајте људи

20.09.2017 15:00

Дајте људи ако Бога знате престаните с овим.Оставите тх зену на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицву

21.09.2017 13:03

ПОтребна ја ова трагедија србијанским политицарима да замаскирају огромну политицку кризу коју су произвели контрадикторном политиком према истоку и западу.. зато нас смарају са глупостима које вец знамо

Name

Неразумем,

23.09.2017 15:31

ко је тај ,Зоран Марјановиц"имам осецај да су то мало веце рибе ,и зато теско изпливају на поврсину ,???.

Name

Сократис

20.09.2017 15:14

ОВО СМО ЗНАЛИ ОД ПРВОГ ДАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

20.09.2017 16:19

Ко је тај њен свалер да јој неда да умре...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

20.09.2017 19:31

Перо;питај зену срамото једна,о мртвима све најбоље.

Name

Правник

21.09.2017 08:25

Нек тренер спорта све зна и даје коментаре по новинама јадна мајко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

детаљно процитај

21.09.2017 12:04

инаце тренере спорта је бивси полицајац, ако се не варам?

Name

ПОЛИЦАЈАЦ

21.09.2017 13:55

Некадашњи полицајац ... што некадашњи??? Још се слика као нека фаца, на туђој несрећи хоће да постане популаран. Јадна жена, колико уста испирају са њом, а нико још ништа није открио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

22.09.2017 07:45

Позер. Више личи на оног полицајца из вицева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мозак

22.09.2017 08:15

Све се то знало од самог поцетка само се цекало прави тренутак да би се пазња са неки вазни тема смјетула у другом правцу.

ОДГОВОРИТЕ