Ожеговић: Због Партизана спреман да трпим навијаче!

Огњен Ожеговић, нови фудбалер Партизана, рекао је за "Спортски журнал" да му је одувек била жеља да игра за Партизан.  Ожеговићев одговор: Навијачи, пишите шта хоћете, ја живим за Партизанову победу! „Знао сам да ће тако бити, све је цена онога што желим“, каже нови нападач црно-белих.

Фудбал 04.09.2017 | 21:00
Ожеговић: Због Партизана спреман да трпим навијаче!
Ожеговић је пре неколико дана стигао у Хумску из Чукаричког и одмах се нашао на удару навијача јер је прошао омладинску школу Црвене звезде.

"Кад видиш Гробаре спусти главу доле, не слави са нама, ово нису твоје боје", писало је на транспаренту навијача на коме је у кругу био прецртан број 51.

"Било ми је јако тешко, претешко, кад сам видео транспарент. Покушавам да схватим да је све цена онога што желим. Разумем навијаче, дао сам им повод...", рекао је Ожеговић за "Спортски журнал".

Он је истакао да је знао каква ће ситуација настати, али да верује да ће превазићи све што га очекује.

"Знао сам да ће тако бити, можда не у овој мери, али, био сам спреман да истрпим јер сам одавно желео да дођем у Партизан", додао је.

Можда ће се све променити кад и ако Огњен почне да ради оно због чега је доведен. Постиже голове. Као, на пример, Јавору маказицама, или Сампдорији пошто је промешао одбрану Италијана.

„Сваки гол ми је драг, можда најдражи онај Сампдоријиу Ђенови за 4:0. У репрезентацији сам био најсрећнији кад смо освојили титулу првака Европе за узраст до 19 година, а у клубу - кад сам потписао за Партизан! Стварно! Искретно то кажем... Можда ће и ово наићи на различите коментаре, али говорим из срца, искрен сам. Могу навијачи да пишу шта хоће, живим за победу у којој ћу имати удео. Циљ ми је да се што пре афирмишем и будем део тима. Ниједан мој гол не може да се мери са значајем победе Партизана, зато ћу бити срећан да постанем део екипе“.

Ожеговић је пре доласка у Црвену звезду био у Партизану, из којег је отишао после само три месеца.

"Отац ми је испунио рођенданску жељу и 2007. довео у Београд на утакмицу Партизан – Зрињски 5:0. Био је то поклон за рођендан, уствари први део поклона, други, желео сам да се сликам са фудбалерима Партизана. Преспавали смо у Београду и сутрадан отишли у Земунело, али портир на рампи није хтео да ме пусти унутра. Молио сам, преклињао, није хтео ни да чује. Веровао сам да ћу можда сутрадан имати више среће, али поново је радио исти човек... Пошто није хтео ни да чује, рекао сам да хоћу да тренирам у Партизану и три месеца сам био са дечацима 1994. које је тада тренирао Звонко Поповић", закључио је Ожеговић.

Прилику да завнично дебитује за Парни ваљак имаће у суботу од 19 часова кад у оквиру осмог кола Суперлиге Србије у Хумску 1 долази Младост из Лучана, екипа против које је Партизан убедљивом победом у последњој етапи минуле сезоне освојио шампионски наслов.

„Рано је за причу о титули, има да се игра више од две трећине првенства, тек је одигран први дерби... Покушаћемо да одбранимо дуплу круну и што даље догурамо у Европи, шта ћемо од тога успети - видећемо. Мислим да можемо све, ако морам да се определим за једно, лично бих највише волео титулу“, појаснио је Огњен Ожеговић.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар