Ožegović: Zbog Partizana spreman da trpim navijače!

Ognjen Ožegović, novi fudbaler Partizana, rekao je za "Sportski žurnal" da mu je oduvek bila želja da igra za Partizan.  Ožegovićev odgovor: Navijači, pišite šta hoćete, ja živim za Partizanovu pobedu! „Znao sam da će tako biti, sve je cena onoga što želim“, kaže novi napadač crno-belih.

Fudbal 04.09.2017 | 21:00
Ožegović: Zbog Partizana spreman da trpim navijače!
Ožegović je pre nekoliko dana stigao u Humsku iz Čukaričkog i odmah se našao na udaru navijača jer je prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

"Kad vidiš Grobare spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje", pisalo je na transparentu navijača na kome je u krugu bio precrtan broj 51.

"Bilo mi je jako teško, preteško, kad sam video transparent. Pokušavam da shvatim da je sve cena onoga što želim. Razumem navijače, dao sam im povod...", rekao je Ožegović za "Sportski žurnal".

On je istakao da je znao kakva će situacija nastati, ali da veruje da će prevazići sve što ga očekuje.

"Znao sam da će tako biti, možda ne u ovoj meri, ali, bio sam spreman da istrpim jer sam odavno želeo da dođem u Partizan", dodao je.

Možda će se sve promeniti kad i ako Ognjen počne da radi ono zbog čega je doveden. Postiže golove. Kao, na primer, Javoru makazicama, ili Sampdoriji pošto je promešao odbranu Italijana.

„Svaki gol mi je drag, možda najdraži onaj Sampdorijiu Đenovi za 4:0. U reprezentaciji sam bio najsrećniji kad smo osvojili titulu prvaka Evrope za uzrast do 19 godina, a u klubu - kad sam potpisao za Partizan! Stvarno! Iskretno to kažem... Možda će i ovo naići na različite komentare, ali govorim iz srca, iskren sam. Mogu navijači da pišu šta hoće, živim za pobedu u kojoj ću imati udeo. Cilj mi je da se što pre afirmišem i budem deo tima. Nijedan moj gol ne može da se meri sa značajem pobede Partizana, zato ću biti srećan da postanem deo ekipe“.

Ožegović je pre dolaska u Crvenu zvezdu bio u Partizanu, iz kojeg je otišao posle samo tri meseca.

"Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski 5:0. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra. Molio sam, preklinjao, nije hteo ni da čuje. Verovao sam da ću možda sutradan imati više sreće, ali ponovo je radio isti čovek... Pošto nije hteo ni da čuje, rekao sam da hoću da treniram u Partizanu i tri meseca sam bio sa dečacima 1994. koje je tada trenirao Zvonko Popović", zaključio je Ožegović.

Priliku da zavnično debituje za Parni valjak imaće u subotu od 19 časova kad u okviru osmog kola Superlige Srbije u Humsku 1 dolazi Mladost iz Lučana, ekipa protiv koje je Partizan ubedljivom pobedom u poslednjoj etapi minule sezone osvojio šampionski naslov.

„Rano je za priču o tituli, ima da se igra više od dve trećine prvenstva, tek je odigran prvi derbi... Pokušaćemo da odbranimo duplu krunu i što dalje doguramo u Evropi, šta ćemo od toga uspeti - videćemo. Mislim da možemo sve, ako moram da se opredelim za jedno, lično bih najviše voleo titulu“, pojasnio je Ognjen Ožegović.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar