Златан: Вратио сам се да завршим започето!

Оно о чему се спекулисало и најављивало обистинило се на радост свих 'Црвених Ђавола' – Златан Ибрахимовић потписао је нови уговор са Манчестер Јунајтедом.

Фудбал 25.08.2017 | 22:00
Златан: Вратио сам се да завршим започето!
Неуништиви тридесетпетогодишњи Швеђанин покидао је прошле године предњи укрштени лигамет играјући за тим са Олд Трафорда, од чега се и даље опоравља, али то није спречило управу Јунајтеда и менаџера Жозеа Муриња да му понуде нови, једногодишњи уговор.

"Вратио сам се да завршим оно што сам започео. И клуб и ја смо увек имали исту жељу – да останем. Не могу да дочекам да се вратим на Олд Трафорд, али знам да морам дати себи времена како бих био сигуран да сам спреман", рекао је Ибрахимовић за сајт клуба и узео број десет, пошто је нови центарфор Ромелу Лукаку узео деветку.

Ибра је у прошлој сезони одиграо 46 утакмица у свим такмичењим и постигао 28 голова, освојивши три трофеја – Комјунити Шилд, Лига Куп и Лигу Европе.

"Задовољни смо што је Златан на путу опоравка и што има амбицију да настави са нама. После свега што је учинио прошле сезоне заслужио је наше поверење. Бићемо стрпљиви и чекаћемо да се врати. Не сумњам да ће нам бити веома важан у другом делу сезоне", рекао је Моурињо.

С обзиром да је цео живот у врхунској кондицији и не чуди толико информација да опоравак тече далеко брже, него што је то иначе случај када једна од најтежих повреда у спорту у питању, па би на терен поново могао већ против Тотенхем Хотспура 28. октобра.

Португалски менаџер није пропустио прилику да задржи Швеђанина, па ће сада имати четворицу сјајних нападача, поред Маркуса Рашфорда и Антонија Марсијала, за борбу на четири фронта.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар