Zlatan: Vratio sam se da završim započeto!

Ono o čemu se spekulisalo i najavljivalo obistinilo se na radost svih 'Crvenih Đavola' – Zlatan Ibrahimović potpisao je novi ugovor sa Mančester Junajtedom.

Fudbal 25.08.2017 | 22:00
Zlatan: Vratio sam se da završim započeto!
Neuništivi tridesetpetogodišnji Šveđanin pokidao je prošle godine prednji ukršteni ligamet igrajući za tim sa Old Traforda, od čega se i dalje oporavlja, ali to nije sprečilo upravu Junajteda i menadžera Žozea Murinja da mu ponude novi, jednogodišnji ugovor.

"Vratio sam se da završim ono što sam započeo. I klub i ja smo uvek imali istu želju – da ostanem. Ne mogu da dočekam da se vratim na Old Traford, ali znam da moram dati sebi vremena kako bih bio siguran da sam spreman", rekao je Ibrahimović za sajt kluba i uzeo broj deset, pošto je novi centarfor Romelu Lukaku uzeo devetku.

Ibra je u prošloj sezoni odigrao 46 utakmica u svim takmičenjim i postigao 28 golova, osvojivši tri trofeja – Komjuniti Šild, Liga Kup i Ligu Evrope.

"Zadovoljni smo što je Zlatan na putu oporavka i što ima ambiciju da nastavi sa nama. Posle svega što je učinio prošle sezone zaslužio je naše poverenje. Bićemo strpljivi i čekaćemo da se vrati. Ne sumnjam da će nam biti veoma važan u drugom delu sezone", rekao je Mourinjo.

S obzirom da je ceo život u vrhunskoj kondiciji i ne čudi toliko informacija da oporavak teče daleko brže, nego što je to inače slučaj kada jedna od najtežih povreda u sportu u pitanju, pa bi na teren ponovo mogao već protiv Totenhem Hotspura 28. oktobra.

Portugalski menadžer nije propustio priliku da zadrži Šveđanina, pa će sada imati četvoricu sjajnih napadača, pored Markusa Rašforda i Antonija Marsijala, za borbu na četiri fronta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar