Радмила одбила пословну понуду

Рада Манојловић одбила је пословну понуду о којој многи маштају.

Забава 23.08.2017 | 11:09
Радмила одбила пословну понуду
Пјевачици је један познати босански бизнисмен предложио да буде промотивно лице ноћног клуба, гдје би мјесечно зарађивала чак 20.000 евра.

Фолкеркино задужење би било да двапут недељно својим присуством намами што више гостију (без пјевања) и да рекламира дискотеку на друштвеним мрежама. Међутим, њој се та идеја није допала.



''Рада је преокупирана наступим, не може ни да се наспава. Стално је на путу, што је додатно исцрпљује. Она се не жали због обима посла, јер јој је у интересу да што више ради и заради, али због тога одбија све друге понуде које немају везе с музиком.

Тако је недавно преко заједничких пријатеља упознала газду једног клуба у Сарајеву, који је одбио да му Рада буде промотерка. Фолкерки је драстично скочила популарност БиХ након сазнања да је у вези с Харисом Берковићем. Обарала је све рекорде у тамошњим дискотекама, па због тога има доста пословних понуда на тим просторима'' прича извор и додаје да је бизнисмен спреман да плати колико год треба само да би пословао с Манојловићком.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ха

23.08.2017 10:42

Намјестили ови Харисови.Хаха добрих људи у Босни.Што бона не прихвати понуду!ИСамо и јеси за ноћног клуба!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непристојна Понуда

23.08.2017 11:27

Морала би она да мало и ногице шири у тој причи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смоки

23.08.2017 11:31

Хоћете да вам отјера и то мало гостију што имате.

ОДГОВОРИТЕ