Radmila odbila poslovnu ponudu

Rada Manojlović odbila je poslovnu ponudu o kojoj mnogi maštaju.

Zabava 23.08.2017 | 11:09
Radmila odbila poslovnu ponudu
Pjevačici je jedan poznati bosanski biznismen predložio da bude promotivno lice noćnog kluba, gdje bi mjesečno zarađivala čak 20.000 evra.

Folkerkino zaduženje bi bilo da dvaput nedeljno svojim prisustvom namami što više gostiju (bez pjevanja) i da reklamira diskoteku na društvenim mrežama. Međutim, njoj se ta ideja nije dopala.



''Rada je preokupirana nastupim, ne može ni da se naspava. Stalno je na putu, što je dodatno iscrpljuje. Ona se ne žali zbog obima posla, jer joj je u interesu da što više radi i zaradi, ali zbog toga odbija sve druge ponude koje nemaju veze s muzikom.

Tako je nedavno preko zajedničkih prijatelja upoznala gazdu jednog kluba u Sarajevu, koji je odbio da mu Rada bude promoterka. Folkerki je drastično skočila popularnost BiH nakon saznanja da je u vezi s Harisom Berkovićem. Obarala je sve rekorde u tamošnjim diskotekama, pa zbog toga ima dosta poslovnih ponuda na tim prostorima'' priča izvor i dodaje da je biznismen spreman da plati koliko god treba samo da bi poslovao s Manojlovićkom.

Izvor: Alo

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ha

23.08.2017 10:42

Namjestili ovi Harisovi.Haha dobrih ljudi u Bosni.Što bona ne prihvati ponudu!ISamo i jesi za noćnog kluba!!!

ODGOVORITE
Name

Nepristojna Ponuda

23.08.2017 11:27

Morala bi ona da malo i nogice širi u toj priči.

ODGOVORITE
Name

Smoki

23.08.2017 11:31

Hoćete da vam otjera i to malo gostiju što imate.

ODGOVORITE