Клоп: Не говорим о Кутињу!

Нисам се возио аутомобилом и размишљао шта да вам кажем о Кутињу! "Биће то ударац за нас пред меч са Хофенхајмом", каже Јирген Клоп.

Фудбал 14.08.2017 | 20:15
Клоп: Не говорим о Кутињу!
Шта ће бити са Филипеом Кутињом?

То је питање на које ни Јирген Клоп нема одговор. Појавио се на конференцији за медије пред меч плеј-офа за Лигу шампиона и меча против Хофенхајма (уторак, 20.45) и искрено, као и увек, се обратио новинарима када је добио то питање.

"Ништа се није променило. Није доступан за нас у овом моменту. То је главни проблем. Не може да игра за Ливерпул у овом моменту. Свакоме је јасно да је то ударац за нас. Припремамо се за овај дуел без њега као што се спремао без Лалане и Стариџа", каже Клоп.

Имао је и неке занимљиве констатације.

"Заиста разумем да ово интересује људе. Али не могу да кажем да размишљам о томе. Нисам био у аутомобилу и размишљао "шта ако ме питају то". Радим са играчима које имам. Не мислим о играчима на које не могу да рачунам. Мислим да сам рекао све о томе", закључио је Клоп.

Случај Филипе Кутињо прави проблеме Ливерпулу, а да је тим са Енфилда ван фокуса показује и прво коло Премијер лиге у ком су Редси ремизирали са Вотфордом (3:3).

Видећемо како ће бити против Немаца.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар