Klop: Ne govorim o Kutinju!

Nisam se vozio automobilom i razmišljao šta da vam kažem o Kutinju! "Biće to udarac za nas pred meč sa Hofenhajmom", kaže Jirgen Klop.

Fudbal 14.08.2017 | 20:15
Klop: Ne govorim o Kutinju!
Šta će biti sa Filipeom Kutinjom?

To je pitanje na koje ni Jirgen Klop nema odgovor. Pojavio se na konferenciji za medije pred meč plej-ofa za Ligu šampiona i meča protiv Hofenhajma (utorak, 20.45) i iskreno, kao i uvek, se obratio novinarima kada je dobio to pitanje.

"Ništa se nije promenilo. Nije dostupan za nas u ovom momentu. To je glavni problem. Ne može da igra za Liverpul u ovom momentu. Svakome je jasno da je to udarac za nas. Pripremamo se za ovaj duel bez njega kao što se spremao bez Lalane i Staridža", kaže Klop.

Imao je i neke zanimljive konstatacije.

"Zaista razumem da ovo interesuje ljude. Ali ne mogu da kažem da razmišljam o tome. Nisam bio u automobilu i razmišljao "šta ako me pitaju to". Radim sa igračima koje imam. Ne mislim o igračima na koje ne mogu da računam. Mislim da sam rekao sve o tome", zaključio je Klop.

Slučaj Filipe Kutinjo pravi probleme Liverpulu, a da je tim sa Enfilda van fokusa pokazuje i prvo kolo Premijer lige u kom su Redsi remizirali sa Votfordom (3:3).

Videćemo kako će biti protiv Nemaca.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar