Саша Лукић из Серије А у Примеру?!

Млади репрезентативац Србије одлази из Торина у Леванте на једногодишњу позајмицу.  

Фудбал 14.08.2017 | 21:00
Саша Лукић из Серије А у Примеру?!
Саша Лукић мења клуб и лигу!

Торино и Серију А замениће за Валенсију, односно Леванте и шпанску Примеру.

Клуб из Торина одлучио је да српског репрезентативца позајми Левантеу до краја сезоне, с тим што су "бикови", затражили гаранције од повратника у Примеру да ће редовно играти.

Спортски директор Торина Ђанлука Петраки желео је писмене гаранције, како би се обезбедио.

Лукић је пре годину дана појачао Торино из Партизана за 1,7 милиона евра. У првој сезони успео је да "упише" свеха 15 утакмица у Серији А и Купу Италије.

Солидна прва сезона у Торину, али и растанак после 12 месеци. Барем привремени. Према сазнањима торинске Стампе Саша Лукић у сезони пред нама неће бити на располагању шефу струке Синиши Михајловићу.

Истина, није још све завршено, али Леванте је наводно звао Торино и питао да Лукића доведе на једногодишњу позајмицу у Примеру. У Торину су начелно за, али спортски директор Ђанлука Петраки жели писмене гаранције да ће бивши фудбалер Партизана играти, а не преседети целу сезону на клупи. Чека се одговор из Шпаније. Наводно, сати су у питању.

Тренутно се не зна да ли би у случају потврдног одговора Леванте задржао опцију да откупи Лукићев уговор. Подсетимо, Торино га је прошлог лета Партизану платио 1.700.000 евра.

Лукић је рођен у Шапцу 1996. године. У Школу Партизана стигао је 2009, а четири године касније постао је првотимац. За црно-беле одиграо је 27 утакмица и постигао два гола.

Једно време провео је и крао играч Партизанове филијале Телеоптика.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар