Saša Lukić iz Serije A u Primeru?!

Mladi reprezentativac Srbije odlazi iz Torina u Levante na jednogodišnju pozajmicu.  

Fudbal 14.08.2017 | 21:00
Saša Lukić iz Serije A u Primeru?!
Saša Lukić menja klub i ligu!

Torino i Seriju A zameniće za Valensiju, odnosno Levante i špansku Primeru.

Klub iz Torina odlučio je da srpskog reprezentativca pozajmi Levanteu do kraja sezone, s tim što su "bikovi", zatražili garancije od povratnika u Primeru da će redovno igrati.

Sportski direktor Torina Đanluka Petraki želeo je pismene garancije, kako bi se obezbedio.

Lukić je pre godinu dana pojačao Torino iz Partizana za 1,7 miliona evra. U prvoj sezoni uspeo je da "upiše" sveha 15 utakmica u Seriji A i Kupu Italije.

Solidna prva sezona u Torinu, ali i rastanak posle 12 meseci. Barem privremeni. Prema saznanjima torinske Stampe Saša Lukić u sezoni pred nama neće biti na raspolaganju šefu struke Siniši Mihajloviću.

Istina, nije još sve završeno, ali Levante je navodno zvao Torino i pitao da Lukića dovede na jednogodišnju pozajmicu u Primeru. U Torinu su načelno za, ali sportski direktor Đanluka Petraki želi pismene garancije da će bivši fudbaler Partizana igrati, a ne presedeti celu sezonu na klupi. Čeka se odgovor iz Španije. Navodno, sati su u pitanju.

Trenutno se ne zna da li bi u slučaju potvrdnog odgovora Levante zadržao opciju da otkupi Lukićev ugovor. Podsetimo, Torino ga je prošlog leta Partizanu platio 1.700.000 evra.

Lukić je rođen u Šapcu 1996. godine. U Školu Partizana stigao je 2009, a četiri godine kasnije postao je prvotimac. Za crno-bele odigrao je 27 utakmica i postigao dva gola.

Jedno vreme proveo je i krao igrač Partizanove filijale Teleoptika.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar