Трамп непосредна и искрена особа

Предсједник Русије изразио је жаљење што су руско-амерички односи на најнижем нивоу и обећао да ће радити на њиховом побољшању, посебно истакавши оно што види као врлине америчког колеге.

Свијет 01.06.2017 | 18:29
Трамп непосредна и искрена особа
Председник Русије Владимир Путин сматра да политичко неискуство америчког предсједника Доналда Трампа не представља ману, већ предност због тога што, како је навео, има свјеж поглед на свијет.

Он је на састанку са уредницима водећих свјетских медија рекао да је Русија охрабрена Трамповим изјавама током кампање у којима је изразио жаљење због тога што се руско-амерички односи на најнижем нивоу и обећао да ће радити на њиховом побољшању.

Москва се нада да ће успјети да заснује конструктиван дијалог са Трамповом администрацијом, рекао је Путин.

Русија, према његовим ријечима, умије да буде стрпљива.

Описавши Трампа као "непосредну и искрену особу" Путин је рекао да док неки сматрају Трампово недовољно политичко искуство маном, он вјерује да је то његова предност зато што има "свјеж пар очију".

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ннн

01.06.2017 17:13

Русија и Република Српска двије братске дрзаве!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.06.2017 18:23

Како да не.

Name

Цхристиан Сwеден

01.06.2017 19:02

А руси наорузавали Хрватску и на крају то хрвати признали и слике показали и онда и руси признали хахахаххахахах...

Name

ре Сwеден

01.06.2017 21:14

А нама говорили да си ти глуп и ми нисмо вјеровали и онда ти напишеш ову глупост и ево ми повјеровасмо!

Name

ннн

01.06.2017 18:51

Е сад мозе РС уз Америкуууу Трумпе србинее...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Јорк

02.06.2017 04:19

У праву си баћушка Путин. До сада нас није разочарао. Једно по једно обећање из изборне кампање испуњава и крижа са листе. Дај боже да се балкански ткз. Политичари угледају на овог "политички неискусног" (непоквареног) новајлију. Запапри га данас Кини и Индији Нећемо им плаћати из наших пореза за тај покварени Обозов Париз "цлимате цханге " договор, док те двије прљаве и корумпиране земље које се не брину о својој сиротињи, користе прљави угаљ а народ им хода по градовима са маскама против загађења. Али забога, они су потписали Париз уговор....какви лицемјери и себичњаци. Али лакше је кривити Америку за све. Ионако то сви раде.

ОДГОВОРИТЕ