Тухел: Био бих срећан да се Невен врати код нас!

"У овом тренутку он је само позајмљен на шест месеци. Одлука за кога ће играти од лета у доброј мери зависи од њега", поручио тренер Дортмунда.

Фудбал 01.05.2017 | 12:30
Тухел: Био бих срећан да се Невен врати код нас!
Када је зимус напуштао Дортмунд и одлазио у Келн на позајмицу, није деловало као да постоји могућност да се Невен Суботић врати на Вестфален, али је сам Томас Тухел "пустио је дим" у том правцу. 

Милионери су обезбедили звучно појачање за идућу сезону на позицији штопера - купљен је капитен Леверкузена Омер Топрак - међутим задња линија, конкретно централне позиције, најслабији су део тима. Тухел из тог разлога доста комбинује ове сезоне са штоперима, покушава чак и са везистом Бендером, али 35 примљених голова у 30 кола превише је за екипу која хоће да се бори за титулу.

Тако се питање Невена Суботића одједном актуелизовало...

"Суботић поново у Дортмунду? Наравно да бих био срећан да Невен идуће сезоне поново буде са нама. То питање никада се није ни постављело", казао је Тухел на конференцији за новинаре пре долазак Келна. "У овом тренутку он је само позајмљен на шест месеци. Одлука за кога ће играти од лета у доброј мери зависи од њега". 

Невен Суботић наступио је за Келн на девет утакмица у пролећном делу сезоне и показао да се полако враћа у стару форму. Њему уговор са Борусијом истиче у лето 2018. године.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар