Tuhel: Bio bih srećan da se Neven vrati kod nas!

"U ovom trenutku on je samo pozajmljen na šest meseci. Odluka za koga će igrati od leta u dobroj meri zavisi od njega", poručio trener Dortmunda.

Fudbal 01.05.2017 | 12:30
Tuhel: Bio bih srećan da se Neven vrati kod nas!
Kada je zimus napuštao Dortmund i odlazio u Keln na pozajmicu, nije delovalo kao da postoji mogućnost da se Neven Subotić vrati na Vestfalen, ali je sam Tomas Tuhel "pustio je dim" u tom pravcu. 

Milioneri su obezbedili zvučno pojačanje za iduću sezonu na poziciji štopera - kupljen je kapiten Leverkuzena Omer Toprak - međutim zadnja linija, konkretno centralne pozicije, najslabiji su deo tima. Tuhel iz tog razloga dosta kombinuje ove sezone sa štoperima, pokušava čak i sa vezistom Benderom, ali 35 primljenih golova u 30 kola previše je za ekipu koja hoće da se bori za titulu.

Tako se pitanje Nevena Subotića odjednom aktuelizovalo...

"Subotić ponovo u Dortmundu? Naravno da bih bio srećan da Neven iduće sezone ponovo bude sa nama. To pitanje nikada se nije ni postavljelo", kazao je Tuhel na konferenciji za novinare pre dolazak Kelna. "U ovom trenutku on je samo pozajmljen na šest meseci. Odluka za koga će igrati od leta u dobroj meri zavisi od njega". 

Neven Subotić nastupio je za Keln na devet utakmica u prolećnom delu sezone i pokazao da se polako vraća u staru formu. Njemu ugovor sa Borusijom ističe u leto 2018. godine.

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar