Играчи Партизана су спремни и вољели би подршку!

Тренер црно-белих Марко Николић био је отворен и конкретан пред наставак Суперлиге. Сада је ред на играче и - навијаче!

Фудбал 07.04.2017 | 13:30
Играчи Партизана су спремни и вољели би подршку!
Играчи Партизана су спремни и волели би масовнију подршку!

Тренер црно-белих Марко Николић отворено је говорио о актуелном тренутку свог тима пред гостовање Сурдуличана. Сада је ред на његов тим да реагује, као и навијаче.

Николић је рекао да су његови фудбалери "опоменути" против Вождовца у Купу и да очекује да ће у предстојећој утакмици против Радника у првенству поново бити на горњој граници могућности.

"Утакмица против Вождовца је била добра опомена за нас. Немамо могућност да нам иједног тренутка пада концентрација", рекао је Николић на конференцији за новинаре у петак у Хумској и играчима поручио:

"Очекујем да поново будемо на горњој граници могућности и да остваримо још једну победу".

Партизан ће у суботу играти са Радником на свом стадиону у 29. колу Суперлиге, после којег ће 90 минута делити караван од поделе бодова и раздвајања на две групе.

Николић је казао да у екипи "нема озбиљних повреда".

"Издржали смо страховит ритам и притисак у претходних седам-осам месеци, физички, играчки, резултатски и психолошки. Није време за било какво 'мажење', нити то играчи раде", казао је он.

По његовим речима, неће бити великих ротација у тиму, против Радника, али и у предстојећим утакмицама.

"Играчи Партизана су апсолутно спремни да играју на свака три-четири дана. То је ритам који се игра у озбиљном фудбалу, а ми морамо да будемо спремни, пре свега ментално", рекао је тренер црно-белих.

Николић је навео да очекује подршку публике јер је другачије играчима када играју у "фудбалском амбијенту".

"Волели бисмо да буде што више људи, али је много важније да сви који дођу буду као што су били до сада. То је ветар у леђа који је помогао да ова серија буде као што је била", рекао је Николић.

Тренер Партизана је казао да је Радник екипа која има "изванредан вољни моменат" и да очекује да ће бити максимално мотивисана.

"Очекујем веома мотивисаног и дисциплинованог противника, који је веома непријатан. Наша серија траје доста дуго и то је леп низ. Све то нам годи, али не значи много ако не наставимо у том ритму до самог краја", казао је Николић.

Утакмица ће бити одиграна у суботу од 17 на стадиону у Хумској, уз директан пренос на Арени спорт 1.

Сви остали дуели 29. кола, одлуком Суперлиге, биће одиграни у недељу, такође у 17 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар