Igrači Partizana su spremni i voljeli bi podršku!

Trener crno-belih Marko Nikolić bio je otvoren i konkretan pred nastavak Superlige. Sada je red na igrače i - navijače!

Fudbal 07.04.2017 | 13:30
Igrači Partizana su spremni i voljeli bi podršku!
Igrači Partizana su spremni i voleli bi masovniju podršku!

Trener crno-belih Marko Nikolić otvoreno je govorio o aktuelnom trenutku svog tima pred gostovanje Surduličana. Sada je red na njegov tim da reaguje, kao i navijače.

Nikolić je rekao da su njegovi fudbaleri "opomenuti" protiv Voždovca u Kupu i da očekuje da će u predstojećoj utakmici protiv Radnika u prvenstvu ponovo biti na gornjoj granici mogućnosti.

"Utakmica protiv Voždovca je bila dobra opomena za nas. Nemamo mogućnost da nam ijednog trenutka pada koncentracija", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u petak u Humskoj i igračima poručio:

"Očekujem da ponovo budemo na gornjoj granici mogućnosti i da ostvarimo još jednu pobedu".

Partizan će u subotu igrati sa Radnikom na svom stadionu u 29. kolu Superlige, posle kojeg će 90 minuta deliti karavan od podele bodova i razdvajanja na dve grupe.

Nikolić je kazao da u ekipi "nema ozbiljnih povreda".

"Izdržali smo strahovit ritam i pritisak u prethodnih sedam-osam meseci, fizički, igrački, rezultatski i psihološki. Nije vreme za bilo kakvo 'maženje', niti to igrači rade", kazao je on.

Po njegovim rečima, neće biti velikih rotacija u timu, protiv Radnika, ali i u predstojećim utakmicama.

"Igrači Partizana su apsolutno spremni da igraju na svaka tri-četiri dana. To je ritam koji se igra u ozbiljnom fudbalu, a mi moramo da budemo spremni, pre svega mentalno", rekao je trener crno-belih.

Nikolić je naveo da očekuje podršku publike jer je drugačije igračima kada igraju u "fudbalskom ambijentu".

"Voleli bismo da bude što više ljudi, ali je mnogo važnije da svi koji dođu budu kao što su bili do sada. To je vetar u leđa koji je pomogao da ova serija bude kao što je bila", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je kazao da je Radnik ekipa koja ima "izvanredan voljni momenat" i da očekuje da će biti maksimalno motivisana.

"Očekujem veoma motivisanog i disciplinovanog protivnika, koji je veoma neprijatan. Naša serija traje dosta dugo i to je lep niz. Sve to nam godi, ali ne znači mnogo ako ne nastavimo u tom ritmu do samog kraja", kazao je Nikolić.

Utakmica će biti odigrana u subotu od 17 na stadionu u Humskoj, uz direktan prenos na Areni sport 1.

Svi ostali dueli 29. kola, odlukom Superlige, biće odigrani u nedelju, takođe u 17 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar