Колашинац добио двије феноменалне понуде из Премијер лиге!

Оде на 10. 00. 000! Тешко ће Јувентус на ово да одговори.

Фудбал 07.04.2017 | 15:00
Колашинац добио двије феноменалне понуде из Премијер лиге!
Зимус је у првом плану био Јувентус, од недавно на пол-позицији је стајао Манчестер Сити, из прикрајка вребали Ливерпул и Арсенал, али сад... Е, сад ће бити ко да највише.

А у овом тренутку највише за Сеада Колашинца даје - Евертон! Клуб са „Гудисон парка“ понудио је феноменалне услове репрезентативцу Босне и Херцеговине да обуче њихов дрес у јуну. Пред првотимца Шалкеа стављен је уговор вредан 10.000.000 евра по сезони. У ту суму укључени су и одређени бонуси.

Спорт Билд пише да је то највећа понуда коју је Колашинац добио, али не и да је једина. Одмах после Евертона, јавио се Тиотенхем са 5.000.000 евра, али би тек уследили преговори који се тичу бонуса. Претпоставка је да равно 5.000.000 евра нуде још Арсенал, Сити и Ливерпул, али после овога што је урадио Евертон питање је да ли ће се повући из трке или у њу ући.

Колашинац је ту најспокојиј, јер му уговор истиче на лето и у сваком случају одлази без обештећења. Немци уверавају да је одбио понуду Шалкеа за продужетком сарадн је вредну 4.500.000 евра сезонске плате, јер жели да преће у клуб који ће играти у Лиги шампиона. Што, по свој прилици, елиминише Евертон из трке, а оставља горепоменуте. Но, с друге стране, велике лова је у питању, па је један од најтраженијих левих бекова Европе, наводно, узео тајм-аут и тек ће после Ускрса саопштити шта је изабрао.

Извесно је само да мале, готово никакве шансе за посао имају Јувентус и Милан, који се стидљиво помињао послендјих седмица.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар