Kolašinac dobio dvije fenomenalne ponude iz Premijer lige!

Ode na 10. 00. 000! Teško će Juventus na ovo da odgovori.

Fudbal 07.04.2017 | 15:00
Kolašinac dobio dvije fenomenalne ponude iz Premijer lige!
Zimus je u prvom planu bio Juventus, od nedavno na pol-poziciji je stajao Mančester Siti, iz prikrajka vrebali Liverpul i Arsenal, ali sad... E, sad će biti ko da najviše.

A u ovom trenutku najviše za Seada Kolašinca daje - Everton! Klub sa „Gudison parka“ ponudio je fenomenalne uslove reprezentativcu Bosne i Hercegovine da obuče njihov dres u junu. Pred prvotimca Šalkea stavljen je ugovor vredan 10.000.000 evra po sezoni. U tu sumu uključeni su i određeni bonusi.

Sport Bild piše da je to najveća ponuda koju je Kolašinac dobio, ali ne i da je jedina. Odmah posle Evertona, javio se Tiotenhem sa 5.000.000 evra, ali bi tek usledili pregovori koji se tiču bonusa. Pretpostavka je da ravno 5.000.000 evra nude još Arsenal, Siti i Liverpul, ali posle ovoga što je uradio Everton pitanje je da li će se povući iz trke ili u nju ući.

Kolašinac je tu najspokojij, jer mu ugovor ističe na leto i u svakom slučaju odlazi bez obeštećenja. Nemci uveravaju da je odbio ponudu Šalkea za produžetkom saradn je vrednu 4.500.000 evra sezonske plate, jer želi da preće u klub koji će igrati u Ligi šampiona. Što, po svoj prilici, eliminiše Everton iz trke, a ostavlja gorepomenute. No, s druge strane, velike lova je u pitanju, pa je jedan od najtraženijih levih bekova Evrope, navodno, uzeo tajm-aut i tek će posle Uskrsa saopštiti šta je izabrao.

Izvesno je samo da male, gotovo nikakve šanse za posao imaju Juventus i Milan, koji se stidljivo pominjao poslendjih sedmica.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar