ПАОК и Ивић хоће још једног српског, бившег голмана Партизана!

Али хоће га и Олимпијакос! Бивши чувар мреже Партизана би могао у „братски“ клуб црно-белих или „непријатељски“ Пиреј!

Фудбал 07.04.2017 | 14:00
ПАОК и Ивић хоће још једног српског, бившег голмана Партизана!
Хтео је Валдимир Ивић српског голмана прошлог лета, добио га је, али се није усрећио. ИвићевПАОК је прошлог лета довео Жељка Бркића из Удинезеа као решење за гол-линију, али се некадашњи капитен Војводине није изборио за место стартне „јединице“.

Бркић је ове сезоне бранио на само три меча у првенству Грчке, стандардан међу стативама је био Гликос, али за Ивића ни то није коначно решење већ хоће још једног српског голмана за наредну сезонеу.

Реч је о Живку Живковићу!

Некадашњи чувар мреже Партизана је прошлог лета прешао у грчки Ксанти и одмах се изборио за место стартера. Бранио је на свих 27 утакмица у досадашнејм делу сезоне, оставио је добар утисак, примио је 24 гола што је прилично задовољавајући учинак и на крају је стигло признање у виду интересовања из Солуна.

„ПАОК се интересује за Живковића, обавили смо неке прев разговоре на ту тему, али још је рано да се прича о трансферу. Има интереса и са других страна, видећемо наредног лета шта ће бити. Живко је у Партизану носио црно-бело, његово срце је црно-бело“, рекао је Живковићевменаџер Урош Јаковљевић за грчке медије.

Али није само ПАОК од већих клубова заинтересован за Живковића. Медији из Солуна пишу да је на Живковића око бацио и вечити владар грчког фудбала Олимпијакос. Црвено-бели из Пиреја такође траже голмана. У сезону су ушли са Италијаном Леалијем на голу, али он није задовољио и током сезоне је препустио место међу стативама домаћем голману Стефаносу Капину. Ни он није одушевио, па се очекује да Олимпијакос сигурно доведе голмана наредног лета, а Живковићево име је на листи жеља. Спекулише се да би висина могла да износи око 500.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар